DayZ

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & survival horror

  Gemaakt door Bohemia Interactive en uitgegeven door Bohemia Interactive

  DayZ Artikelen

  Top 10 beste walking simulators - Nordic walking voor gevorderden

  Het is soms verleidelijk om in een spel in een auto te stappen en van A naar B te scheuren, maar dan mis je vaak de prachtige omgeving. Er ook games die je dwingen twee benen te gebruiken zodat je wel tijd hebt om de wereld te aanschouwen. Die vind je terug in deze top 10 beste walking simulators!

  De top 5 beste zombiegame uitbreidingen en spin-off's

  Zombies zullen nooit uitsterven! Althans, in de fictieve werelden die op het scherm afspelen dan, want in het echt bestaan zombies natuurlijk niet. Nu zijn er een aantal games die zonder zombies door het leven gaan, maar daar hebben sommige producenten verandering in gebracht met DLC! Dit zijn de beste zombiegame uitbreidingen/spin-off's!

  Top 10 beste zombie games waar je nooit levend uit komt

  Zombie games zijn al jarenlang een favoriet van veel gamers. Het aanbod aan zombie games is enorm, van de serieuze survival games als DayZ en H1Z1 tot de grappige cartoonachtige zombies in Plants VS Zombies. Er is een zombie game voor iedereen, maar welke zombie games zijn nu het beste? Dat lees je in onze Top 10 beste Zombie games

  Hoe staat het met DayZ Standalone

  In onze preview van een tijd geleden verteleden we dat de DayZ Standalone een game was om in de gaten te houden. Sindsdien is er zowel in de game als bij de ontwikkelaars een hoop veranderd. Reden genoeg om de game op te starten en te zien hoe het er tegenwoordig aan toe gaat in de wereld van Chernarus.

  Overzicht Gamescom 2014 onthullingen

  De persconferenties op Gamescom zijn achter de rug. Er is een hele hoop nieuws onthuld door onder andere Sony en Microsoft, en om je brein niet over te belasten hebben wij een kort overzicht gemaakt met de belangrijkste aankondigingen en onthullingen die plaats vonden de laatste paar dagen op Gamescom.

  DayZ Nieuws

  Kijk in de nacht van 24 op 25 september naar de nieuwe Inside Xbox

  Het is weer tijd voor Inside Xbox. Kijk in de nacht van 24 op 25 september om 01:00 uur naar een nieuwe aflevering, met de mooiste nieuwtjes over de Xbox One. In de vorige aflevering kregen we veel goeds te zien en ook nu staat er weer flink wat nieuws op de planning.

  Xbox muis en toetsenbord wordt vanaf volgende week ondersteund

  Tijdens het X018 evenement is aangekondigd dat muis en toetsenbord op de Xbox vanaf volgende week wordt ondersteund. Deze ondersteuning is alleen van toepassing op enkele titels, zoals Fortnite en Warface. Razer gaat speciale muizen en toetsenborden ontwikkelen voor de Xbox.

  Nieuwe DayZ engine komt later deze maand

  DayZ is al een aantal jaar te spelen op de PC, maar is nog niet in zijn volledigheid te krijgen. Het spel is namelijk nog niet af, maar wordt telkens met updates verbeterd. De nieuwste update komt met een nieuwe DayZ engine en zorgt ervoor dat de game opnieuw uitgebracht gaat worden.

  DayZ Xbox Game Preview versie moet nog dit jaar uitkomen

  De Early Access van survivalgame DayZ (de standalone) duurt al flink wat jaar. Sinds 2013 zit het spel in het Steam traject voorafgaand aan de release. Met de bevestiging van een DayZ Xbox Game Preview versie komt daar dit jaar een soortgelijke vorm van voor gamers met een Xbox One.

  DayZ beta gaat er eindelijk aankomen volgend jaar

  Het zit er eindelijk aan te komen! De ontwikkelaars hoopten het al dit jaar te kunnen lanceren, maar de DayZ beta komt er in 2018. Dat is te lezen in het rapport van Bohemia Interactive. De game zit momenteel in versie 0.62 en hoopt volgend jaar te updaten naar 0.63 stable, alias de beta.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.