Darksiders II

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Vigil Games en uitgegeven door THQ

  8

  Darksiders II Artikelen

  Top 10 beste THQ games - herinneringen aan een verloren bedrijf

  Wat zijn de 10 beste THQ games? Het Amerikaanse gamebedrijf ging meer dan vijf jaar geleden ten onder aan geldproblemen. Ze heeft een indrukwekkende lijst van games en franchises achter gelaten, sommige die recentelijk terug zijn gekeerd onder de THQ naam. Kijk mee naar de beste games van het gesloten bedrijf!

  Top 5 beste story modes in avonturen games

  Telltale heeft een nieuwe miniserie van The Walking Dead aangekondigd, het verhaal van Michonne kunnen we vanaf 23 februari spelen. Reden genoeg voor ons om een top 5 beste story modes te maken.

  Top 10 beste postapocalyptische games

  Op 10 november komt Fallout 4 uit. In een postapocalyptische wereld ga je op avontuur en kom je de gekste gemuteerde wezens tegen. Het postapocalyptische thema is geen nieuw verschijnsel: veel games naast de Fallout franchise hebben sinds de jaren ’80 hebben een postapocalyptisch sfeer. De top 10 beste postapocalyptische games hebben we hier voor je opgesteld.

  Wat speelt XGN met kerst?

  Ah, het is weer tijd voor kerst. Dat betekent gezeliig met al je geliefden van een heerlijke kerstmaaltijd genieten en afgrijselijk zoetsappige muzikale wangedrochten luisteren toch? Natuurlijk niet! Wij zijn natuurlijk gamers tot op het bot en twee dagen vrij betekent natuurlijk gamen, gamen en nog meer gamen! Dit speelt de XGN redactie met kerst.

  Nintendo eShop Update: AeternoBlade, Wario en Senran Kagura

  Een stampvolle eShop deze week met een grote variatie aan gamegenres. Nintendo brengt een oude Wario-titel naar Wii U en schattige animemeisjes naar 3DS.

  Darksiders II Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Xbox One Backward Compability lijst verder uitgebreid

  Als je de Xbox 360 games Assassin’s Creed: Revelations, Darksiders en Darksiders 2 bezit kun je ze nu ook voortaan op de Xbox One spelen door middel van Xbox One Backward Compability. Daarnaast kun je de titels voor 20 euro per stuk in de Xbox store kopen als je de games nog niet hebt gespeeld.

  Darksiders 2 Deathinitive Edition voor PS4 gelekt

  Dat Darksider 2 naar de current-gen komt, dat is geen nieuws meer. Nordic Games heeft dit namelijk begin dit jaar bevestigd, maar over een Darksiders 2 Deathinitive Edition voor de PS4 was nog niks bekend. Amazon heeft een box-art gelekt en daarin zien we de nieuwe Darksiders game.

  Darksiders 2 voor PS4 duikt op

  Het is mogelijk dat Darksiders 2 naar de PlayStation 4 komt. Darksiders 2 voor PS4 staat op dit moment op Amazon.com.

  Darksiders en Red Faction in nieuwe Humble Bundle

  Er is een nieuwe Humble Bundle. Deze bevat enkele grote titels, waaronder beide Darksiders games en de nieuwste Red Faction.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.