Darksiders 3

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & role-playing

  Gemaakt door Gunfire Games en uitgegeven door THQ Nordic

  6

  Darksiders 3 Artikelen

  PlayStation Store deals - Van deze Halloweendeals schrik je je rot

  De PlayStation Store heeft weer een mooie lijst met aanbiedingen. Deze keer staat dit in het teken van Halloween, wat bijna zover is. In de PlayStation Store zien we weer een groot aantal deals. Lees hier de top 10 games die nu in de PlayStation Store deals te downloaden zijn.

  PlayStation Plus games september 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Het einde van de maand kruipt weer dichter naar ons toe en dat betekent ook weer een tweetal nieuwe titels! PlayStation 4-bezitters mogen deze maand aan de slag met twee spellen en dat zijn niet de minste games. Welke PlayStation Plus games staan in september 2019 centraal?

  De 10 beste game comebacks van dit moment - Een nieuw leven ingeblazen!

  Sommige game franchises krijgen bijna jaarlijks een nieuwe game, kijk bijvoorbeeld naar Assassin’s Creed, Battlefield en Far Cry. Op welke games zitten we vaak heel lang te wachten? En welke recent uitgekomen games zijn essentieel voor het overleven van de franchise? Je leest het in dit artikel met de 10 beste game comebacks van dit moment.

  Darksiders 3 gameplay - De unieke speelstijl die Fury meebrengt

  In Darksiders 3 kruipen we in de huid van Fury, de derde ruiter van de Apocalyps. Na haar broers War en Death krijgt zij haar aandeel in het redden van de wereld. Naast wat bekende gameplay elementen heeft Darksiders 3 gameplay ook een aantal unieke onderdelen. Deze geven de game een eigen identiteit.

  Darksiders 3 deadly sins - Jagen op de zeven hoofdzonden

  Darksiders 3 laat ons binnenkort in de huid kruipen van niemand minder dan Fury. Zij is het zusje van de protagonisten uit Darksiders en Darksiders 2 en een dame met een missie. Ze jaagt de zeven hoofdzonden op om ze vervolgens af te slachten. Maar wie zijn deze zonden eigenlijk? Wij zetten de Darksiders 3 Deadly Sins op een rijtje!

  Darksiders 3 Nieuws

  PlayStation Plus games september 2019 bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games voor september 2019 zijn bekendgemaakt door Sony. Deze maand zijn Batman: Arkham Knight en Darksiders 3 gratis te downloaden voor de PlayStation 4, maar dat is alleen mogelijk als je PlayStation Plus bezit. Vanaf 3 september zijn de twee titels te downloaden.

  Darksiders 3 DLC The Crucible nu beschikbaar

  Darksiders 3 heeft een nieuw DLC pakket uitgebracht, genaamd The Crucible. Fury wordt uitgedaagd door een onbekend personage in een arena waar zij tegen golven van vijanden moet vechten. De DLC is nu te downloaden op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Wehkamp kortingscode geeft 7,50 euro korting bij aankoop van 40 euro

  Wehkamp komt weer met een deal. Wanneer je nog wat kerstinkopen moet doen, krijg je bij aankoop van minimaal 40 euro een korting van 7,50 euro wanneer je bij Wehkamp de kortingscode invult. Zo kun je - vlak voor de kerstvakantie - nog een toffe game aanschaffen voor een zachter prijsje.

  Update - 'Darksiders 3 release gelekt door Microsoft Store'

  De Darksiders 3 release lijkt gelekt te zijn door Microsoft. Op de Microsoft Store pagina is namelijk ineens een releasedatum van de game te vinden. De game moet volgens de Store pagina dit jaar nog uitkomen.

  Darksiders 3 release gelekt voor PS4, Xbox One en PC

  De onthulling van de nieuwe Darksiders is iets te vroeg online gekomen. De Darksiders 3 release is gelekt voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.