Darkest Dungeon

  Uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation Vita, Switch & PC

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Red Hook Games en uitgegeven door Red Hook Games

  Darkest Dungeon Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #80 tot en met #71

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de top 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 80 tot en met 71.

  Top 10 beste Nintendo Switch eShop games - Het beste van de eShop!

  Nu dat de Nintendo Switch meer dan een jaar oud is, heeft het systeem zichzelf bewezen. Nintendo Switch eShop games zijn er dan ook in overvloed. Tijd om de top 10 beste Nintendo Switch eShop games op een rijtje te zetten!

  De 10 beste Crowdfunding games - Kickstarter successen!

  Tegenwoordig kunnen gamers investeren in games die leuk lijken. Met websites zoals Kickstarter of Indiegogo is er de ruimte voor een hele nieuwe generatie aan games, die nog voor de release worden gekeurd door het publiek. Wat zijn nou de beste crowdfunding games? Dan gaan wij je vertellen in dit artikel.

  Darkest Dungeon Nieuws

  Darkest Dungeon Switch versie aangekondigd

  Waar Nintendo Switch eigenaren hun geluk al niet op kunnen vanwege het grote aantal aankomende Nintendo Switch titels (waaronder Skyrim), is er vandaag wederom goed nieuws. Er is namelijk een Darkest Dungeon Switch versie aangekondigd.

  Darkest Dungeon DLC release aangekondigd voor PS4

  Er is een Darkest Dungeon DLC release aangekondigd voor de PlayStation 4 & PlayStation Vita. De downloadbare content zal uitkomen op 22 augustus. Bekijk de Darkest Dungeon DLC trailer bovenaan de pagina.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.