Dark Void

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Gemaakt door Airtight Games en uitgegeven door Airtight Games

  7

  Dark Void Artikelen

  De 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games

  Na de top 25 van de beste PlayStation 3 games, is hier nu de lijst met de 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games. Wellicht een iets moeilijkere opgave, maar desondanks toch te doen. Hieronder mijn 25-delige special van geflopte, mislukte en ronduit paupergames die de PS3 ons de afgelopen jaren gebracht heeft. Overigens: zoals de titel van dit artikel al aangeeft, gaat deze special over PS3-games die in mijn ogen tegenvielen. Dit betekent dus niet dat alle 25 genoemde games per definitie slechte games zijn.

  Dark Void Review

  Na de drukke feestmaanden november en december, is het nieuwe jaar begonnen en dus tijd voor nieuwe games. Dark Void is hier één van. Zoals de titel al zegt, speelt dit spel zich af in het universum ‘the Void’. Wij traden dit universum binnen. Maar hoe zal dit aflopen?

  Dark Void Preview

  Dark Void zal bij velen misschien nog niet een belletje doen rinkelen. Oké, het is geen Modern Warfare 2 of Assassin’s Creed II. Maar dat betekent toch niet dat dit geen goede game is? Wij hebben de game hier al weer even liggen, en gingen er uitgebreid mee aan de slag.

  Dark Void Preview

  Capcom's Dark Void moet vernieuwende gameplay gaan bieden door de speler te laten spelen in verticaal perspectief. Gewapend met een jetpack en geweren versla je vijanden terwijl jij je omhoog werkt in een verticale wereld.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.