Dark Souls Trilogy

  Uitgebracht voor Xbox One & PlayStation 4

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door FromSoftware en uitgegeven door BANDAI NAMCO Entertainment

  Dark Souls Trilogy Artikelen

  Update - Wat worden de gratis PS Plus games van oktober 2020?

  Sony heeft nog één keer PlayStation Plus games onthuld voordat de PlayStation 5 op 19 november uitkomt. Welke games kun je deze keer gratis binnen hengelen?

  Reageer en Win - Vrijkaarten Little & Dark Souls Trilogy

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op 3 keer 2 vrijkaarten voor de bioscoopfilm Little. Ook maken jullie kans op de Dark Souls Trilogy voor de PlayStation 4 met alle soundtracks op vinyl. Bekijk de video hieronder, waarin Rox uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!

  De 10 beste Dark Souls bosses uit de gametrilogie

  In de Dark Souls games vecht je tegen een heel scala aan bosses. Er zitten overgrote gevaartes bij, waar het minder erg van is om een stoot op je ondode snuit te ontvangen. Het gevecht op zich is dan al een beloning. De beste 10 zetten wij in onze lijst van beste Dark Souls bosses uit de gametrilogie.

  Game releases maart 2019 - The Division 2 en Devil May Cry 5

  Maart is de maand waarin de lente haar gezicht weer laat zien. De dagen worden langer en de zon schijnt weer volop. Een ideaal moment om je gordijnen dicht te gooien en aan de slag te gaan met de game releases van maart. Welke games je deze maand kan spelen, lees je in dit artikel.

  Dark Souls Trilogy Nieuws

  Update - Dark Souls Trilogy aangekondigd voor PlayStation 4 en Xbox One

  Bandai Namco heeft de Dark Souls Trilogy aangekondigd. De game, met daarin de drie Dark Souls titels, komt op 19 oktober uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.