Dark Souls Remastered

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Avontuur & role-playing

  Gemaakt door FromSoftware en uitgegeven door Namco Bandai Games

  8

  Dark Souls Remastered Artikelen

  Hoe ziet jouw backlog eruit in deze coronacrisis?

  Door de coronacrisis is er op het gebied van entertainment toch ook wel een kleine crisis gaande. Veel releases zijn uitgesteld, opnames liggen plat en ga zo maar door. Een mooie tijd dus om met onze backlog aan de slag te gaan en te gamen of bingewatchen. Hoe ziet jouw backlog eruit. We vroegen het aan de XGN-redactie.

  Deze Switch RPG’s mag je niet missen!

  Als je ooit een RPG hebt gespeeld weet je dat er snel behoorlijk wat uurtjes in gaan zitten. Voor wie een druk leven heeft kan dat een probleem worden, maar wat als je games altijd bij je kon hebben? De onderstaande RPG’s behoren tot het beste die de Switch te bieden heeft!

  De beste bosses ooit - Ornstein en Smough uit Dark Souls

  De laatste stappen worden gezet, de muziek zwelt op en elke vezel in jouw lijf schreeuwt dat dit jouw laatste test gaat worden. Nog eventjes en de eindbaas staat voor jou neus, oftewel de ultieme uitdaging die een ontwikkelaar biedt. Wij duiken in de geschiedenis van de beste bosses ooit. Deze keer een dynamisch duo uit Dark Souls.

  Top 10 beste RPG games aller tijden - Tijdloze klassiekers

  Dit zijn de tien beste RPG games aller tijden. Het spelen van games kent vele pluspunten, want je kunt jezelf bijvoorbeeld voordoen als Arnold Schwarzenegger in zijn meest gespierde jaren. Dit soort games zijn doorgaans RPG’s en wij zetten de tien beste aller tijden voor je op een rijtje!

  Beste gamelevels ooit gemaakt - Sen's Fortress uit Dark Souls

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruitduwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een level uit Dark Souls.

  Dark Souls Remastered Nieuws

  Beste Intertoys aanbiedingen - De voorjaarssale is begonnen

  De eerste aanbiedingen van de voorjaarssale zijn bekend, ook al zijn staan de aanbiedingen van Black Friday, Sinterklaas en Kerstmis nog op ons netvlies gebrand. In dit artikel vinden jullie de beste aanbiedingen bij Intertoys. Voor alle aanbiedingen kunnen jullie de website van Intertoys bezoeken.

  Dark Souls Remastered Switch release bekendgemaakt

  De Dark Souls Remastered Switch release heeft nu officieel een datum. De game zou oorspronkelijk uitkomen gelijktijdig met de versies voor de andere consoles, maar wist deze datum niet te behalen. De game komt dit najaar uit op de Nintendo Switch.

  Dark Souls Remastered testsessie op komst - Gratis het spel testen!

  Heb jij altijd al willen meemaken hoe het is om een pittige Dark Souls-game uit te proberen. Binnenkort is het jouw kans. Deze maand zullen er twee momenten zijn dat er een gratis Dark Souls Remastered testsessie komt.

  Dark Souls Remastered Switch release uitgesteld naar de zomer

  Slecht nieuws voor iedereen die uitkeek naar Dark Souls Remastered voor de Switch. Het nieuws dat Dark Souls Remastered Switch release is uitgesteld komt van Bandai Namco via Twitter. De game zou oorspronkelijk uitkomen op 25 mei.

  Nieuwe Dark Souls Remastered gameplay beelden te zien

  Er zijn nieuwe Dark Souls Remastered gameplay beelden te bekijken op YouTube. Op het kanaal van PlayStation staat de video waarbij gameplay van het spel is opgenomen met de PS4 Pro in 4K resolutie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.