Dark Souls: Prepare to Die Edition

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, avontuur & role-playing

  Gemaakt door FromSoftware en uitgegeven door Namco Bandai Games

  8

  Dark Souls: Prepare to Die Edition Artikelen

  De beste game graphics door art direction volgens jullie

  Zo nu en dan verschijnt er een game die alle ‘regels’ van een spel uit het raam gooit. Of dit nou een vreemde besturing is of merkwaardige vormgeving, je zal direct het verschil met andere spellen zien. Wij vroegen naar jullie mening over de beste game graphics door art direction en dit is de uitslag.

  10 game personages die je moet kennen!

  De gameplay en de gamewereld zijn onlosmakelijk verbonden. Zo zorgt de sfeer van het spel of je daadwerkelijk door blijft spelen en of het verhaal je bij blijft. Op je reis door deze digitale werelden kom je een hoop eigenaarde persoonlijkheden tegen die game onvergetelijk maken. Maar wat zijn nou de 10 game personages die je echt moet kennen?

  Top 10 tofste Dark Souls Easter Eggs en geheimen

  Dark Souls 3 komt eraan dus genoeg reden om je voor te bereiden op deze beproevende reis. Trek je harnas aan en ga opnieuw de strijd aan met monsters uit de vorige delen. Om het maximale uit je tocht te halen hebben wij de top 10 tofste Dark Souls Easter Eggs en geheimen niet vergeten te checken.

  Dark Souls boss fights - de 10 moeilijkste!

  Hetgene wat Dark Souls zo bijzonder maakt zijn zonder twijfel de vele memorabele en iconische boss fights die je soms het bloed onder je nagels vandaan halen. Met de komst van Dark Souls 3 in april 2016 is het een goed idee nog eens terug te blikken op de 10 moeilijkste Dark Souls boss fights uit beide games.

  Twitch Plays games - Totale chaos

  Stel je een situatie voor waarin je auto probeert te rijden, terwijl enkele duizenden mensen tegelijk deze auto ook kunnen besturen. Levensgevaarlijk. Een jaar terug ontstond een fenomeen waarin enkele honderden of duizenden mensen een game samen spelen op hetzelfde moment: Twitch Plays games.

  Dark Souls: Prepare to Die Edition Nieuws

  Dark Souls 3 Nintendo Switch port werkt, trilogie mogelijk op komst

  Een team van From Software de Dark Souls 3 Nintendo Switch port aan de praat gekregen. Een build van de game is speelbaar in een mate waar de ontwikkelaar tevreden mee is. Bovendien zou From Software van de gelegenheid gebruik willen maken om een Dark Souls trilogie bundel uit te brengen.

  Dark Souls 3 verkoop staat op 3 miljoen exemplaren

  Dat de Dark Souls 3 verkoop goed zou gaan, stond eigenlijk al vanaf dag één vast. Maar dat de Dark Souls 3 verkoop het zo goed zou doen, dat het op dit moment al over de drie miljoen verkochte exemplaren staat, - en daarmee de beste verkochte launchtitel uit de serie zou zijn - is toch enigszins verrassend.

  Update - Gratis Dark Souls keys weggegeven door Bandai Namco

  Als je nog niet eerder toe bent gekomen aan de Dark Souls franchise, dan is nu een goed moment. In samenwerking met Bandai Namco geeft website GoldenJoystick gratis Dark Souls Keys weg. Het gaat hier om de PC versie van het spel.

  Dark Souls ontwikkelaar From Software opent tweede studio

  From Software, niet alleen de Dark Souls ontwikkelaar maar ook die van Demon's Souls en Bloodborne, opent een tweede studio in de Japanse stad Fukuoka. Dat meldt Gematsu.

  Dark Souls Arena Mod in de maak - speel als baas

  Pc gamers die Dark Souls spelen kunnen een leuke nieuwe mod verwachten, namelijk de Dark Souls Arena Mod. Hiermee kun je ook als eindbaas spelen in het spel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.