Dark Souls II: Scholar of the First Sin Nieuws

  'Nieuwe From Software game is Phantom Wail, PS4 exclusief'

  Er zijn geruchten opgedoken van de nieuwe From Software game. De volgende titel van de Dark Souls en Bloodborne ontwikkelaar zou Phantom Wail zijn. Deze game zou exclusief voor de PlayStation 4 verschijnen.

  Dark Souls 3 Nintendo Switch port werkt, trilogie mogelijk op komst

  Een team van From Software de Dark Souls 3 Nintendo Switch port aan de praat gekregen. Een build van de game is speelbaar in een mate waar de ontwikkelaar tevreden mee is. Bovendien zou From Software van de gelegenheid gebruik willen maken om een Dark Souls trilogie bundel uit te brengen.

  Dark Souls 3 verkoop staat op 3 miljoen exemplaren

  Dat de Dark Souls 3 verkoop goed zou gaan, stond eigenlijk al vanaf dag één vast. Maar dat de Dark Souls 3 verkoop het zo goed zou doen, dat het op dit moment al over de drie miljoen verkochte exemplaren staat, - en daarmee de beste verkochte launchtitel uit de serie zou zijn - is toch enigszins verrassend.

  Dark Souls ontwikkelaar From Software opent tweede studio

  From Software, niet alleen de Dark Souls ontwikkelaar maar ook die van Demon's Souls en Bloodborne, opent een tweede studio in de Japanse stad Fukuoka. Dat meldt Gematsu.

  Dark Souls serie meer dan 8,5 miljoen keer verkocht

  De Dark Souls serie gaat hard. Volgens de meest recente cijfers is de serie meer dan 8,5 miljoen keer verkocht, waarvan bijna 3,25 miljoen exemplaren voor de PC waren.

  Nieuwe Dark Souls 2 Scholar of the First Sin trailer

  Vandaag is Dark Souls 2: Scholar of the First Sin uitgekomen. Hierbij werd ook een nieuwe Scholar of the First Sin trailer online gezet. Bekijk de trailer boven aan dit artikel.

  Dark Souls 2 upgrade met Scholar of the First Sin aangekondigd

  Er zijn nieuwe aanbiedingen voor iedereen die de Dark Souls 2 DLC nog niet hebben gekocht. Bandai Namco heeft een nieuw Dark Souls 2 upgrade aangekondigd in combinatie met de DLC Scholar of the First Sin.

  Dertien verse Dark Souls 2 SOTFS screenshots

  Dark Souls 2 is al een tijdje uit, maar de Scholar of the First Sin (SOTFS) blaast weer nieuwe leven in deze medogeloze game. De game komt namelijk ook naar de PS4 en Xbox One, en Bandai Namco dropt maar liefst dertien gerse Dark Souls 2 SOTFS screenshots om dit te vieren.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.