Dark Souls II: Scholar of the First Sin Artikelen

  Dit zijn jullie meest favoriete moeilijke games aller tijden

  De games in deze lijst zijn niet voor de casual gamer. Voor deze titels heb je doorzettingsvermogen en ook zeker geduld nodig, wil je niet je controller door de kamer heen smijten. Vorige week vroegen wij wat jullie meest favoriete moeilijke games zijn. Lees hier de uitslag.

  Wat is jouw favoriete FromSoftware game? - XGN Doe Mee

  De titels van FromSoftware zijn stuk voor stuk uniek en de gamers die ervan houden natuurlijk ook. Elke keer weer jezelf tergen om een stukje verder te komen. Met de nieuwste titel, Sekiro: Shadows Die Twice, is de XGN Doe Mee benieuwd: wat is jouw favoriete FromSoftware game? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Beste Actie-RPG games van FromSoftware - Alle Soulsborne titels op een rij

  Op 22 maart 2019 komt Sekiro: Shadows Die Twice uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De ontwikkelaar FromSoftware staat bekend om zijn onvergeeflijke games, waar je zomaar woede-aanvallen en een depressie van zult krijgen. Lees hier de beste actie-RPG games van FromSoftware op een rij (Sekiro: Shadows Die Twice niet inbegrepen).

  De 10 beste Dark Souls bosses uit de gametrilogie

  In de Dark Souls games vecht je tegen een heel scala aan bosses. Er zitten overgrote gevaartes bij, waar het minder erg van is om een stoot op je ondode snuit te ontvangen. Het gevecht op zich is dan al een beloning. De beste 10 zetten wij in onze lijst van beste Dark Souls bosses uit de gametrilogie.

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  Top 10 VR games die een aanwinst zouden zijn

  De aanstormende trein die VR heet wijkt nergens voor uit. Alleen maar meer games worden gegrepen en krijgen een Virtual Reality versie. Maar welke titels zouden we graag in VR willen zien? Je leest het in deze top 10 VR games special!

  Paaskorting: Deze 10 paasdeals voor pc en console mag je niet missen!

  Tijdens Pasen zijn er ieder jaar veel games in de sale. Deze paaskorting kan vaak hoog oplopen. Daarom zetten we de beste paasdeals op een rijtje.

  De beste game graphics door art direction volgens jullie

  Zo nu en dan verschijnt er een game die alle ‘regels’ van een spel uit het raam gooit. Of dit nou een vreemde besturing is of merkwaardige vormgeving, je zal direct het verschil met andere spellen zien. Wij vroegen naar jullie mening over de beste game graphics door art direction en dit is de uitslag.

  Top 5 bordspellen van games - Gamen zonder vierkante ogen

  Deze week werd een Fallout bordspel aangekondigd, maar dit is niet het enige bordspel dat op een video game gebaseerd is. In deze special zetten we vijf bordspellen van games op een rijtje en daar zitten een aantal populaire titels tussen. Lees snel verder als je benieuwd bent welke bordspellen van games er allemaal zijn.

  10 game personages die je moet kennen!

  De gameplay en de gamewereld zijn onlosmakelijk verbonden. Zo zorgt de sfeer van het spel of je daadwerkelijk door blijft spelen en of het verhaal je bij blijft. Op je reis door deze digitale werelden kom je een hoop eigenaarde persoonlijkheden tegen die game onvergetelijk maken. Maar wat zijn nou de 10 game personages die je echt moet kennen?

  Top 10 tofste Dark Souls Easter Eggs en geheimen

  Dark Souls 3 komt eraan dus genoeg reden om je voor te bereiden op deze beproevende reis. Trek je harnas aan en ga opnieuw de strijd aan met monsters uit de vorige delen. Om het maximale uit je tocht te halen hebben wij de top 10 tofste Dark Souls Easter Eggs en geheimen niet vergeten te checken.

  De top 5 beste games van 2015 volgens Ralph Beentjes

  Zonder Ralph waren we heel wat PC-content minder rijk. Ralph weet waar hij over praat en is dan ook echt een aanwinst in de redactie. Behalve schrijven houdt hij er ook van geregeld mee te doen in de Q&A Tuesday. Dit is de top 5 beste games van 2015 volgens Ralph!

  Dark Souls boss fights - de 10 moeilijkste!

  Hetgene wat Dark Souls zo bijzonder maakt zijn zonder twijfel de vele memorabele en iconische boss fights die je soms het bloed onder je nagels vandaan halen. Met de komst van Dark Souls 3 in april 2016 is het een goed idee nog eens terug te blikken op de 10 moeilijkste Dark Souls boss fights uit beide games.

  Dark Souls II vs. Scholar of the First Sin - de 5 grootste verschillen

  Inmiddels zijn we alweer helemaal gewend aan de next-gen versie van Dark Souls II: Scholar of the First Sin. Toch is er nogal wat veranderd ten opzichte van het origineel. Dark Souls II vs. Scholar of the First Sin: dit zijn de vijf meest ingrijpende veranderingen.

  Dark Souls II Scholar of the First Sin Review - Dark Souls Master Quest

  Met Bloodborne nog vers in ons geheugen vuurt From Software de volgende uitdaging alweer op ons af: Dark Souls II: Scholar of the First Sin is een flinke upgrade van het origineel, maar is de game een jaar na dato nog steeds moeite waard? Lees het in deze Scholar of the first Sin review.

  Wallpaper Pick voor april met Furious 7 en GTA 5

  Even tussen alle grappen door; het is tijd voor een nieuwe Wallpaper Pick! Er komen in april helaas niet veel games uit, maar wel meer dan genoeg films. Als hackers hebben we weer mooie plaatjes opgespeurd en hopelijk zit er voor jou ook een nieuwe wallpaper bij.

  Bloodborne vs. Dark Souls - De verschillen

  Deze maand kunnen we onze gameskills weer op de proef stellen als Bloodborne uitkomt, een game uit de koker van dezelfde ontwikkelaar die goed was voor Demon's Souls en de Dark Souls games. Ondanks de nieuwe naam, zijn er veel dingen die de games aan elkaar linken. Wat dat precies is lees je in deze Bloodborne special.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.