Dante's Inferno

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Visceral Games en uitgegeven door Electronic Arts & Visceral Games

  8.5

  Dante's Inferno Artikelen

  Xbox Live Games with Gold november - Wat spelen we deze maand?

  Oktober is voorbij. De herfst begint aan zijn einde te komen en de winter komt steeds dichterbij. Sommigen zullen niet klaar zijn voor de winter, maar wij zullen je opvrolijken. Hoe? Met de Xbox One Live Gold games van november.

  Religie in games - De meest uiteenlopende overtuigingen

  De afgelopen dagen is er behoorlijk wat religie voorbij gekomen. Pinksteren en Hemelvaart zijn voorbij en de Ramadan is nog volop bezig. Sommige mensen mogen momenteel bijvoorbeeld overdag niet eten of drinken. Gelukkig zijn er dan altijd nog de games. Geheel in het teken van deze religieuze dagen kijken wij eens naar religie in games. We hebben tien games op een rijtje gezet voor je!

  Top 10 heetste games waar je bij wegsmelt

  Het kwik begint weer te stijgen, dus dat kan maar een ding betekenen. De zomer staat voor de deur! Maar ook in gamewerelden kan het behoorlijk heet zijn. Dit zijn de top 10 heetste games waar je zeker weten een zonnebril bij op moet.

  De top 10 beste hack and slash games ooit

  Veel bloed, over de top actie en heel veel vijanden. Dat is de overeenkomst tussen een hoop hack and slash games die we kennen. Dit is de top 10 beste hack and slash games ooit!

  Dante's Inferno: Trials of St. Lucia Review

  Dante's Inferno is één van de hack 'n slash toppers van begin dit jaar, maar was alleen bedoeld als singleplayer avontuur. Ontwikkelaar Visceral Studios heeft hier verandering in gebracht door multiplayer via downloadbare content toe te voegen. Maar werkt dit wel goed?

  Dante's Inferno Nieuws

  Xbox One Backwards Compatibility lijst brengt Dante's Inferno en RUSE

  De Xbox One Backwards Compatibility lijst is gegegroeid met de toevoeging van twee nieuwe games. Dante's Inferno en RUSE zijn vanaf nu te spelen als je de gamedisk in je Xbox One steekt. Daar blijft het alleen niet bij voor Dante's Inferno.

  Xbox Live Marketplace kortingen tot 93%

  Het is weer uitverkoop op de Xbox Live Marketplace voor de Xbox 360. Vanaf vandaag zijn op Xbox Live aanbiedingen te vinden waarvan de kortingspercentages aardig in de buurt komen bij die van Steam. De kortingen van de sale op 18 februari zijn alleen van kracht op deze datum. De andere kortingen zijn nu ook al geldig maar lopen tot 25 februari.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.