DAKAR 18

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Racing & simulatie racer

  Gemaakt door Bigmoon Entertainment en uitgegeven door Koch Media

  5.5

  DAKAR 18 Artikelen

  XGN Maandoverzicht oktober 2018

  Oktober was dé maand van de AAA releases. En Halloween niet te vergeten. Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed Odyssey en Call of Duty Black Ops 4 zijn uitgebracht. Daar hebben wij natuurlijk een review over geschreven. Bekijk in dit XGN Maandoverzicht van oktober 2018 wat er allemaal nog meer is uitgebracht!

  Dakar 18 Review - Poging om de Dakar-liefhebber te vermaken

  Sommige raceliefhebbers houden van eindeloos lange zitten, waarin je coureurs en wagens rondje na rondje ziet maken of gewoon één lange weg ziet uitrijden. De Indy 500, de 24 uur van Le Mans of de Dakar-rally zijn daar enkele voorbeelden van. Die laatste race krijgt haar eerste officiële videogame. Hoe die titel is, lees je in de Dakar 18 review.

  Dakar 18 features - deze dingen moet je weten over de game [gespeeld op gamescom]

  Bigmoon Entertainment komt binnenkort met de officiële eerste Dakar titel, Dakar 18. Om precies te zijn mogen we op 11 september 2018 op hoge snelheid stof doen opwaaien. Wat voor toffe Dakar 18 features we voorgeschoteld krijgen, hebben wij uitgezocht tijdens een gamescomspeelsessie met de game. Het zijn behoorlijk wat toffe dingen die de game ons brengt!

  Deze 5 race games 2018 scheuren dit jaar nog jou kant op!

  Er gaat niets boven de adrenalinekick die je krijgt wanneer je in een peperdure auto op honderden kilometers per uur rondscheurt. Game-ontwikkelaars weten dit ook, dus er komen dit jaar weer een aantal ontzettend gave race games uit. Deze race games 2018 moet jij in de gaten houden!

  DAKAR 18 Nieuws

  Officiële Dakar 2018 game aangekondigd

  Er komt een officieel gelicenseerde Dakar 2018 game. De game gaat DAKAR 18 heten en komt uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Bigmoon Entertainment neemt de ontwikkeling waar en Koch Media doet de PR.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.