Crysis 3

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Crytek en uitgegeven door Electronic Arts & Crytek

  8

  Crysis 3 Artikelen

  5 EA Access games die we nog missen!

  Het aantal gratis EA Access games die in de zogenaamde Vault zit is al behoorlijk te noemen, maar er kan wat ons betreft zeker nog wat bij! Welke games dat zijn kun je lezen in dit artikel! Lees dus snel verder om te zien welke EA games nog ontbreken.

  Top 5 coolste pantsers in games - Kleren maken de man

  In games heb je de vaak de beschikking over hele gave wapens, maar wat als je vijanden die ook hebben? In dat geval heb je bescherming nodig. Er zijn genoeg spellen waarin je speciale harnassen of pakken aantrekt, maar welke zijn het beste? Je leest het in deze top 5 van de coolste pantsers in games!

  De top 5 beste kruisbogen in games

  2200 jaar geleden al was het een goed ontwikkeld wapen in China. Ook de Grieken en Romeinen maakten er gebruik van tijdens oorlogen. Het langeafstandswapen doet altijd wat het moet doen, vuurt keihard en doorboort bijna alles wat het tegenkomt. We hebben het natuurlijk over de kruisboog. XGN presenteert de top 5 beste kruisbogen in games.

  Games die tegenvallen: de XGN redactie vertelt

  Het zal je vast wel eens overkomen zijn. Een game waar je ontzettend naar uitkeek en een hype waar je U tegen zei. Maar toen je eenmaal de game in je handen kreeg viel de game tegen. De XGN redactie deelt hun ervaring met games die tegenvallen.

  De 10 mooiste PS3 en Xbox 360 games

  De afgelopen jaren hebben game-ontwikkelaars duizenden games gemaakt voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Sommige games staan vooral bekend om hun oerlelijke graphics, terwijl andere juist om hun graphics worden geprezen. Vorige week vroegen wij jullie welke games voor de twee last-gen consoles over de allermooiste graphics bezitten. Ongeacht of de gameplay het waard is of niet, welk spel wint de schoonheidsprijs?

  Crysis 3 Nieuws

  Gratis Xbox Live games voor september bekendgemaakt

  Onder de gratis Xbox Live games die in september verkrijgbaar zijn, bevinden zich Tomb Raider: Definitive Edition en Crysis 3. Ook twee andere, kleinere titels worden kosteloos aangeboden.

  Crysis bordspel begint campagne op Kickstarter

  Een campagne op Kickstarter komt op de proppen met een Crysis bordspel. Op dit moment is ruim een kwart van het doelbedrag van 85.000 euro behaald.

  Xbox 360 Ultimate Games Sale dag 4

  Het is alweer dag drie van de Ultimate Games Sale op de Xbox 360. Zo is Grand Theft Auto V voor een lager prijsje te downloaden, alsook nog een paar andere titels. We zetten de deals voor je op een rijtje.

  Nieuwe update voor Crysis 3 beschikbaar voor alle versies

  Een nieuwe patch voor de multiplayer van Crysis 3 is vanaf nu beschikbaar voor alle versies van de game. De update repareert wat fouten en past een aantal dingen aan.

  Multiplayer uitbreiding Crysis 3 volgende week beschikbaar

  Volgende week zal de multiplayer modus van Crysis 3 versterkt worden door een nieuwe uitbreiding. Dit maakt ontwikkelaar Crytek bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.