Crysis 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Crytek en uitgegeven door Electronic Arts & Crytek

  9.0

  Crysis 2 Artikelen

  Top 10 beroemde games - De pareltjes uit Europa!

  Het is de Dag van Europa en dat moet gevierd worden. Er is dan ook een groot aantal games van Europese ontwikkelaars. Wij zetten de top 10 beroemde games uit Europa op een rij.

  5 EA Access games die we nog missen!

  Het aantal gratis EA Access games die in de zogenaamde Vault zit is al behoorlijk te noemen, maar er kan wat ons betreft zeker nog wat bij! Welke games dat zijn kun je lezen in dit artikel! Lees dus snel verder om te zien welke EA games nog ontbreken.

  Top 5 coolste pantsers in games - Kleren maken de man

  In games heb je de vaak de beschikking over hele gave wapens, maar wat als je vijanden die ook hebben? In dat geval heb je bescherming nodig. Er zijn genoeg spellen waarin je speciale harnassen of pakken aantrekt, maar welke zijn het beste? Je leest het in deze top 5 van de coolste pantsers in games!

  De 5 grappigste easter eggs in games

  Easter eggs zijn al sinds de eerste consoles terug te vinden in games, van de meest bizarre die je je maar kan bedenken, tot de ronduit hilarisch gebeurtenissen. Aangezien komedie toch leuker is om te zien dan horror, hebben wij de vijf grappigste easter eggs van recente games op een rijtje gezet.

  PlayStation Store Update - Crysis en MLB

  Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!

  Crysis 2 Nieuws

  Crysis bordspel begint campagne op Kickstarter

  Een campagne op Kickstarter komt op de proppen met een Crysis bordspel. Op dit moment is ruim een kwart van het doelbedrag van 85.000 euro behaald.

  Crysis en Crysis 2 stoppen met multiplayer

  Vandaag maakte de ontwikkelaar van de Crysis franchise slecht nieuws bekend voor de PC-eigenaren van Crysis en Crysis 2. De online multiplayer van de games gaat per eind mei offline.

  Bekijk de nieuwe dagelijkse Steam Deals

  De Steam Holiday Sale is gisteren in alle hevigheid losgebarsten, en dus ook vandaag zijn er weer een aantal interessante dagaanbiedingen die lastig zijn om te laten liggen.

  Nieuwe Humble Bundle loopt als een trein

  Vanmorgen berichtten wij over een nieuwe Humble Bundle die volledig in het teken staat van Electronic Arts. Deze bundel doet het beter dan ooit, want binnen een dag weet het meer te verkopen dan alle vorige bundels.

  Nieuwe Humble Bundle vol met EA-games

  Als je acht AAA-games van Electronic Arts wilt hebben moet je bij Humble Bundle zijn. Het pakket staat namelijk geheel in het teken van Electronic Arts.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.