Crusader Kings II

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Strategie, grand strategy & real-time strategy

  Gemaakt door Paradox Development Studio en uitgegeven door Paradox Interactive

  7.5

  Crusader Kings II Artikelen

  Beste empire building games - Bouw een rijk als Napoleon

  Napoleon, Julius Caesar en Karel de Grote hadden allemaal een geweldig groot rijk. Nu zul je in het echt waarschijnlijk nooit zo’n rijk krijgen, maar je kunt het wel in de virtuele wereld proberen. Dit kun je doen in een van de beste empire building games.

  Top 10 beste medieval games

  Zie je het al voor je? Zittend op je paard, dwalend van burcht naar burcht, totdat een bandiet je plots een halt toeroept en met zijn zwaard op je af stormt. Een typische situatie in de middeleeuwen. Ter ere van de release van de middeleeuwse RPG Kingdom Come: Deliverance lichten we daarom de top 10 beste medieval games uit.

  Crusader Kings II - Rajas of India Review

  Het katholicisme, het jodendom, de islam, het orthodoxe geloof van Oost-Europa en de heidense goden uit Scandinavië. Crusader Kings II kende, mede door de uitbreidingen The Old Gods en Sons of Abraham, al een enorme hoeveelheid verschillende geloven. Met de nieuwste DLC Rajas of India worden hier niet alleen drie nieuwe aan toegevoegd, maar ontvangt de bekende wereldkaart ook nog eens tientallen nieuwe gebieden om te veroveren. Een mooie toevoeging, of kan de nieuwste uitbreiding van het strategiespel beter in Azië blijven?

  Crusader Kings II Preview

  In de Middeleeuwen waren koningen en landheren steeds aan het vechten om een extra metertje grond. Ze waren hierbij ook zeker niet bang om smerige tactieken toe te passen. Als je eens wilt weten hoe dat voelt, moet je zeker verder lezen.

  Crusader Kings II Nieuws

  Crusader Kings 2 DLC Jade Dragon komt 16 november naar je toe

  Paradox Interactive staat er om bekend om haar games te voorzien van veel DLC. Dat is bij Crusader Kings 2 niet anders. Nu is bekend geworden dat de nieuwste Crusader Kings 2 DLC, Jade Dragon genaamd, 16 november verschijnt voor de PC.

  Nieuwe Crusader Kings 2 DLC maakt interactie met China mogelijk

  De nieuwste Crusader Kings 2 DLC, Jade Dragon genaamd, zorgt ervoor dat je in contact kan komen met de keizer van China. Dat maakte Henrik Fahraeus, game director van Crusader Kings 2, bekend.

  Karel de Grote deze maand in Crusader Kings II

  De eerder aangekondigde uitbreiding voor Crusader Kings II zal binnenkort uitkomen. Dat maakt ontwikkelaar Paradox Interactive bekend.

  Crusader Kings II uitbreiding aangekondigd

  Strategiegame Crusader Kings II zal een nieuwe uitbreiding krijgen. Dat maakt ontwikkelaar Paradox op Gamescom bekend.

  Crusader Kings II uitgebreid met Indië DLC

  Spelers van het strategiespel Crusader Kings II kunnen uitkijken naar een nieuw uitbreidingspakket. Ontwikkelaar Paradox Interactive zal het subcontinent Indië aan het spel toevoegen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.