Crimson Dragon Artikelen

  5 flops uit de Xbox Store - Deze Xbox One games kun je beter vermijden

  De Xbox Store staat boordevol met fantastische titels, zowel groot als klein. Vanwege het grote aantal Xbox One games die verkrijgbaar zijn, is het logisch dat daar ook meuk tussen staat. En dan hebben we het ook echt over regelrechte rommel, iets dat je zelfs gratis nog niet wil spelen. Dit zijn vijf flops uit de Xbox Store.

  Overzicht van de Xbox One launch games

  Het is zover. Sinds vandaag is Xbox One zowel in Amerika, het Verenigd Koninkrijk als diverse landen in Europa te koop. Wat zijn de launchgames?

  Crimson Dragon Nieuws

  Line-up Xbox One launch titels bekend

  Microsoft heeft voor de Gamescom haar volledige line-up voor de launch van de Xbox One vrijgegeven. Naast triple A games als Assassin's Creed IV, Battlefield 4 en FIFA 14 zijn ook indie-games als Lococycle en Peggle 2 vanaf de release beschikbaar.

  Xbox 360-versie Crimson Dragon mogelijk nog steeds in de planning

  Het bleef voor een lange tijd erg stil omtrent Crimson Dragon, maar op de E3 dook het spel weer op in de vorm van een Xbox One titel. Crimson Dragon werd oorspronkelijk aangekondigd voor de Xbox 360 en het zou goed kunnen dat deze versie er alsnog komt.

  Multiplayer Crimson Dragon op twee manieren speelbaar

  Crimson Dragon, de schietgame waarin draken centraal staan, krijgt een multiplayer optie die synchroon en asynchroon gespeeld kan worden. Dit heeft een woordvoerder van Microsoft laten weten.

  Crimson Dragon ook met controller speelbaar

  Crimson Dragon, aanvankelijk bedoeld als een volwaardige Kinect-game, kan ook gewoon gespeeld worden met de controller van de Xbox One. Daarmee is de bewegingsgevoelige sensor niet langer nodig.

  'Project Draco' voor Kinect heet nu Crimson Dragon

  Project Drago, een exlusief project voor Kinect en ontwikkeld door het team achter de game Panzer Dragoon voor de SEGA Saturn, krijgt nu de officiële naam Crimson Dragon.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.