Crackdown 3

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Realtime Worlds en uitgegeven door Microsoft Studios

  5

  Crackdown 3 Artikelen

  Top 10 beste games in 2019 om nog naar uit te kijken

  2019 is inmiddels alweer een tijdje in volle gang. We kijken dit jaar nog uit naar een groot aantal mooie titels. Dit zijn de top tien beste games in 2019 om naar uit te kijken, dus bereid je bankrekening er alvast maar op voor.

  Beste Game Mania Deals van dit moment - Met Trials Rising en Crackdown 3

  Er zijn een aantal mooie deals bij Game Mania op dit moment. Als gamer is het nooit verkeerd als een game in de aanbieding te halen is, aangezien het leven al duur genoeg is. De aanbiedingen variëren tussen nieuwe en oudere games, dus om het iets makkelijker te maken hebben wij de beste Game Mania Deals op een rij gezet.

  XGN Maandoverzicht februari 2019

  Er zijn alweer twee maanden verstreken in 2019 en dat betekent dat het tijd is voor het XGN Maandoverzicht februari 2019. Deze maand zat bomvol met nieuwe games, films en technologische ontwikkelingen. Al onze reviews, previews en nog veel meer kun je terugvinden in het XGN Maandoverzicht van februari 2019.

  Crackdown 3 Review - Slaat de plank helaas mis

  Waar Sony de ene exclusieve game na de ander eruit knalt, is het bij Microsoft de afgelopen tijd een stuk stiller. Met de komst van Crackdown 3 moet daar na lange tijd een eind aan komen. Weet derde deel binnen de over-de-top actiefranchise te overtuigen? Lees alles over de avonturen van de Agency in de Crackdown 3 review.

  Crackdown 3 Preview - Knalfestijn in New Providence

  Crackdown 3 ligt bijna in de winkelrekken en de over-de-top shooter belooft een actievolle ervaring te bieden waar Michael Bay steil van achterover slaat. Heeft Microsoft met deze game weer een hit te pakken? De Crackdown 3 preview geeft je alvast een voorproefje.

  Crackdown 3 Nieuws

  Xbox Spring Sale officieel van start gegaan - Korting op veel games

  De lente is het moment waarop alles in bloei komt te staan en de temperaturen weer langzaam omhoog klimmen. Voor gamers is dit altijd een mooi moment, want het gaat gepaard met verschillende kortingsacties. Een daarvan is de Xbox Spring Sale.

  Crackdown gratis te downloaden op Xbox One en Xbox 360

  De originele Crackdown, die in 2007 uit is gekomen is gratis te downloaden voor Xbox One en Xbox 360. Deze Xbox 360 game is backwards compatible met de current-gen Xbox. Dit hebben we te danken aan de aankomende release van Crackdown 3.

  Xbox Game Pass games februari - Geweldige gratis games

  Xbox heeft bekendgemaakt dat er in februari weer games worden toegevoegd aan de bibliotheek van de Xbox Game Pass. Deze maand worden er zes games toegevoegd met onder andere Crackdown 3 en Shadow of the Tomb Raider. Dit zijn de nieuwe Xbox Game Pass games in februari.

  Nieuwe Crackdown 3 multiplayer modus bekendgemaakt op X018

  Crackdown 3 komt op 15 februari 2019 uit voor de Xbox One en PC. Tijdens het XO18 event werd door Microsoft een nieuwe Crackdown 3 multiplayer modus onthuld: Wreckin Zone.

  Exacte Crackdown 3 release eindelijk bekend

  Tijdens de Xbox E3 presentatie mochten we weer flink wat wapengeweld zien. Terwijl actie en explosies elkaar opvolgen, worden we warm gemaakt voor de Crackdown 3 release. Deze is nu bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.