Control Ultimate Edition Artikelen

  Top 10 beste PS5 games - Parels op de PlayStation 5

  De PlayStation 5 is nu een aantal maanden op de markt, terwijl steeds meer PS5 games verschijnen. Nu de Sony console ook steeds meer woonkamers siert, is het tijd om de beste games voor de Playstation 5 uit te lichten. Daarom zetten we de beste PS5 games aller tijden op een rijtje.

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 42)

  Er is weer een week voorbij en er was weer genoeg te doen. We hebben allerlei recente releases onder handen gehad. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Game releases februari 2021 - Mario 3D World en Persona 5 Strikers!

  De eerste maand van het jaar zit erop, en daarmee ook de ergste droogte wat betreft game releases. De komende maanden zullen we weer wat meer kunnen verwachten en we zien dat deze maand al. Laten we eens kijken wat februari 2021 te bieden heeft.

  Deze next-gen games kan je nu goedkoop scoren!

  Over een maand tijd komen dan eindelijk de next-gen consoles eraan. Een PS5 en Xbox Series X zijn alleen niet goedkoop en je houdt mogelijk niet veel over voor de nieuwste titels. Gelukkig kan je nu al goedkoop een aantal next-gen games in huis halen!

  Control Ultimate Edition Nieuws

  Control sequel én multiplayer spin-off in de maak bij Remedy

  Control was duidelijk een populaire en succesvolle game voor ontwikkelaar Remedy Entertainment. Zo succesvol, dat er nu niet alleen een sequel in de maak is bij de studio, maar ook een multiplayer spin-off!

  Control krijgt Ultimate Edition en beperkte next-gen upgrade

  Remedy heeft een Ultimate Edition bekendgemaakt van de hitgame Control. Tegelijkertijd maakte de uitgever bekend dat alleen deze Ultimate Edition een gratis next-gen upgrade zal krijgen. De standaard editie van de game blijft dus achter op de huidige generatie.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.