Contrast Artikelen

  De 10 tofste steampunk games

  Voor iedereen die helemaal gek is van de looks van The Order 1886, zijn hier de tofste steampunk games op een rijtje gezet. Deze games spelen zich af in een Middeleeuws en Victoriaanse wereld waar industriële elementen in voorkomen.

  Contrast Review

  We kunnen het er allemaal over eens zijn dat Contrast een game is die opvalt. Met zijn interessante film noir-achtige stijl, kleurrijke hoofdpersonages en bovenal creatieve platformelementen. En dat je de game gratis met PlayStation Plus tijdens de lancering van de PlayStation 4 kon krijgen, helpt ook zeker mee om de game in de spotlights te krijgen. Maar is dit genoeg om een topgame voort te brengen? Zal Contrast een denderend applaus ontvangen wanneer het doek valt, of blijft het zo stil dat je de bekende krekel kunt horen tjirpen?

  PlayStation Store Update - Contrast & SoulCalibur II HD Online

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  Overzicht van de Playstation 4 launch games die je wel en niet moet kopen

  Over een kleine twee weken is het al zover: de lancering van de PlayStation 4 in Nederland! Met de lancering van Sony's nieuwe consoles komen natuurlijk ook de nodige launchgames. Wij van XGN vertellen je welke games je het beste wel en niet met de PS4 kunt aanschaffen.

  De beste PlayStation 4 (PS4) launch games

  Op 15 november lag hij in Amerika al in de winkels: de PlayStation 4 en over een kleine twee weken, 29 november om precies te zijn, zullen wij ook in Nederland de nieuwste console van Sony in huis kunnen hebben. In deze special zet XGN de beste launchgames voor de PS4 uiteen!

  De PlayStation 4 launchgames - Het complete overzicht

  Vanaf 29 november ligt de PlayStation 4 ook bij ons in de winkels. Dan zijn er meteen een heleboel mooie games beschikbaar. In dit uitgebreide artikel nemen we ze allemaal met je door.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.