Contrast

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Compulsion Games en uitgegeven door Compulsion Games

  5

  Contrast Artikelen

  De 10 tofste steampunk games

  Voor iedereen die helemaal gek is van de looks van The Order 1886, zijn hier de tofste steampunk games op een rijtje gezet. Deze games spelen zich af in een Middeleeuws en Victoriaanse wereld waar industriële elementen in voorkomen.

  Contrast Review

  We kunnen het er allemaal over eens zijn dat Contrast een game is die opvalt. Met zijn interessante film noir-achtige stijl, kleurrijke hoofdpersonages en bovenal creatieve platformelementen. En dat je de game gratis met PlayStation Plus tijdens de lancering van de PlayStation 4 kon krijgen, helpt ook zeker mee om de game in de spotlights te krijgen. Maar is dit genoeg om een topgame voort te brengen? Zal Contrast een denderend applaus ontvangen wanneer het doek valt, of blijft het zo stil dat je de bekende krekel kunt horen tjirpen?

  PlayStation Store Update - Contrast & SoulCalibur II HD Online

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  Overzicht van de Playstation 4 launch games die je wel en niet moet kopen

  Over een kleine twee weken is het al zover: de lancering van de PlayStation 4 in Nederland! Met de lancering van Sony's nieuwe consoles komen natuurlijk ook de nodige launchgames. Wij van XGN vertellen je welke games je het beste wel en niet met de PS4 kunt aanschaffen.

  De beste PlayStation 4 (PS4) launch games

  Op 15 november lag hij in Amerika al in de winkels: de PlayStation 4 en over een kleine twee weken, 29 november om precies te zijn, zullen wij ook in Nederland de nieuwste console van Sony in huis kunnen hebben. In deze special zet XGN de beste launchgames voor de PS4 uiteen!

  Contrast Nieuws

  Contrast ontwikkelaar deelt nieuwe concept art

  Contrast ontwikkelaar Compulsion Games heeft op zijn nieuwe website de eerste concept art voor een nieuwe game uitgebracht.

  Contrast meer dan miljoen keer gedownload van PSN

  Compulstion Games, maker van Contrast, liet weten dat het spel al meer dan een miljoen keer is gedownload van het PlayStation Netwerk. Het team houdt een flash sale om het te vieren.

  Line-up PlayStation 4 launch games bekend

  Gisteravond heeft Sony de releasedatum voor de PS4, 29 november in Europa, bekendgemaakt. Daarnaast gaf de Japanse consolemaker ook een lijst vrij met alle games die je dit jaar nog kunt verwachten voor de PlayStation 4.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.