Conan: Exiles

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & massive multiplayer

  Gemaakt door Funcom en uitgegeven door Funcom

  7

  Conan: Exiles Artikelen

  Vijf Conan Exiles tips om het gewetenloze landschap te overleven

  In het Hyboriaanse tijdperk geldt het recht van de sterkste. Als je aan het begin van Conan Exiles aan een kruis hangt, ben jij dat zeker niet. De game is in april gratis voor PlayStation Plus leden en daarom zetten wij vijf Conan: Exiles tips voor je op een rij.

  PlayStation Plus Games april 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Sony brengt elke maand gratis games naar mensen die een PlayStation Plus abonnement hebben. Voor april is dat niet anders en worden PlayStation 4 bezitters verwend met twee dikke titels die een hele maand gratis te downloaden zijn. Deze maand mogen we de barbaar uithangen en gaan we een dystopische toekomst in.

  Conan Exiles Review - Veel potentie, maar voelt nog niet klaar

  Na ruim een jaar in early access heeft ontwikkelaar Funcom de game Conan Exiles officieel uitgebracht. Met feedback van gamers over de hele wereld is er geprobeerd om een pareltje af te leveren in het survival genre. In onze Conan Exiles review kun je lezen of de game inmiddels voldoende heeft kunnen rijpen.

  Game releases mei 2018 - State of Decay 2 en Dark Souls Remastered

  Net als vorige maand lijkt deze maand ook een rustige te worden, want in mei zijn er maar weinig grote releases. Toch zijn er wel een aantal games om naar uit te kijken. Welke games in mei allemaal uitkomen zie je in het game releases mei 2018 overzicht!

  Wallpaper Pick mei met Deadpool 2 en Detroit Become Human

  Is iedereen weer een beetje bijgekomen van Koningsdag? Dan kun je nu met een sobere blik op zoek gaan naar een nieuwe achtergrond voor de maand mei. We hebben het internet voor je afgespeurd op zoek naar de mooiste plaatjes van game- en film releases uit mei. Kies er nu een uit de Wallpaper Pick mei!

  Conan: Exiles Nieuws

  PlayStation Plus games april 2019 bekendgemaakt

  Elke maand krijgen PlayStation 4-gebruikers met een Plus account nieuwe games om te ontdekken en spelen. Sony heeft de PlayStation Plus games van april 2019 bekendgemaakt. Abonnees zullen volgende maand weer twee toffe games kunnen spelen, namelijk The Surge en Conan Exiles. De games zullen vanaf 2 april gratis te spelen zijn.

  Conan Exiles releasedatum aangekondigd

  De game is tot op heden altijd in early access geweest, maar dat duurt niet lang meer. De Conan Exiles releasedatum is namelijk uitgekomen. De game komt 8 mei uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Conan Exiles DLC gratis beschikbaar

  Vanaf 16 augustus is de Conan Exiles DLC gratis beschikbaar voor de PC en Xbox One. Dit heeft Funcom, makers van Dreamfall Chapters aangekondigd. Spelers moeten in Conan Exiles The Frozen North DLC bouwen, vechten en zien te overleven in een open wereld survival game.

  Conan Exiles mod maakt penissen gigantisch

  Belangrijk nieuws! Een Conan Exiles mod maakt het mogelijk om alles gigantisch te maken, inclusief je penis en andere lichaamsdelen.

  Conan Exiles trailer staat geheel in het teken van bouwen

  Er zijn nieuwe Conan Exiles beelden getoond. Dit keer is er een Conan Exiles trailer gemaakt waarbij er meer aandacht wordt gegeven aan het bouwen van gebouwen en huizen. Daarnaast worden er beelden getoond van het crafting-systeem.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.