Colin McRae: DiRT 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii & PC

  Genres: Racing

  Gemaakt door Codemasters en uitgegeven door Codemasters

  9

  Colin McRae: DiRT 2 Artikelen

  Top 5 beste rallygame series - Racen in de modder

  De meeste gamers zijn wel bekend met racegames. Lekker scheuren op een circuit. Aleen focussen deze series focussen zich op een compleet ander aspect van racen. Dit is de top 5 beste rallygame series.

  Colin McRae: DiRT 2 Review

  Ondanks de tragische dood van Colin McRae, wil Codemasters met DiRT 2 een andere kant op dan het eerste deel uit de DiRT serie. Maar weet DiRT 2 een succesvolle opvolger te worden zonder McRae of had Codemasters de serie beter kunnen laten gaan?

  Colin McRae: DiRT 2 Preview

  Colin McRae kent iedereen wel. Zijn vorige game, Colin McRae: DiRT, was dan ook wel een succes. Na een tragische dood van de beste man, racet het tweede deel uit de DiRT franchise binnenkort naar de winkels. We hebben alvast een gedeelte van Colin McRae: DiRT 2 gespeeld. Ben jij benieuwd naar onze mening? Lees dan snel verder!

  Colin McRae: DiRT 2 Preview

  Wie kent hem niet? De befaamde rallyrijder Colin McRae. Hij was goed voor heel wat overwinningen én games. Helaas is de best man inmiddels overleden maar de franchise gaat door en binnenkort racet Colin McRae: DiRT 2 dan ook onze huiskamers in.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.