Code Vein

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Bandai Namco Games en uitgegeven door Bandai Namco Games

  7

  Code Vein Artikelen

  De beste deals tijdens de Bol.com Singles' Day-actie

  11 november is het Singles’ Day: de feestdag voor mensen zonder partner. In aanloop naar de speciale dag is Bol.com een grote actie begonnen, met elke dag flinke deals om jezelf lekker te verwennen. Wij hebben de mooiste aanbiedingen voor games en tech op een rij gezet.

  Code Vein Review - Hakken tot je een ons weegt

  Het recept van Code Vein hebben we al vaker gezien. Denk aan titels als Dark Souls en Bloodborne. Het soulsborne genre, waar Code Vein zich ook in bevindt mag nu een titel meer tellen. Gooi hier een pittig anime-sausje overheen met hier en daar net iets te grote rondingen en je hebt iets wat je urenlang plezier kan geven. Is Code Vein de moeite waard? Je komt erachter in deze review!

  5 toffe titels van de Bandai Namco line-up de komende tijd

  Als je fan bent van Rockstar moet je het met een paar titels doen – overigens wel games met grote replay value. Andere ontwikkelaars hebben meer paarden op stal, zoals Bandai Namco. Een dikke line-up komt eraan, waarvan we vijf titels uit zullen lichten.

  Top 10 beste action adventure games in 2019 om naar uit te kijken

  Met toffe games zoals Devil May Cry 5 en Days Gone zijn fans van action-adventure dit jaar al meerdere malen aan hun trekken gekomen, maar we hoeven niet bang te zijn dat er tot volgend jaar niets meer uitkomt op dat vlak. Hier is een top 10 beste action adventure games in 2019 om nog naar uit te kijken!

  De 10 beste RPG games om naar uit te kijken - Rooskleurige toekomst!

  Eens in de zoveel tijd komt er een game voorbij waaraan je je leven bijna verliest. We hebben het natuurlijk over RPG games, want daar heb je meestal wel een uurtje of vijftig nodig (als het niet meer is). Wij zetten de tien beste RPG games om naar uit te kijken voor je op een rijtje.

  Code Vein Nieuws

  Kijk in de nacht van 24 op 25 september naar de nieuwe Inside Xbox

  Het is weer tijd voor Inside Xbox. Kijk in de nacht van 24 op 25 september om 01:00 uur naar een nieuwe aflevering, met de mooiste nieuwtjes over de Xbox One. In de vorige aflevering kregen we veel goeds te zien en ook nu staat er weer flink wat nieuws op de planning.

  Konami gamescom 2018 line-up belooft een potje voetbal met PES 2019

  De Konami gamescom 2018 line-up is bekendgemaakt en bevat in ieder geval de kans om een lekker potje te voetballen. Pro Evolution Soccer 2019 zal namelijk aanwezig zijn voor wie een ticket voor gamescom heeft gekocht. Zoals elk jaar wordt gamescom 2018 in Keulen georganiseerd.

  Code Vein release uitgesteld na reacties op hand on-demo's

  Oorspronkelijk zou de Code Vein release dit jaar nog zijn. Hier komt nu verandering in. De makers hebben daarentegen de Code Vein release uitgesteld naar 2019.

  Gamescom line-up van Bandai Namco onthuld

  Er staan flink wat games op de gamescom line-up van Bandai Namco. In augustus is dit bedrijf aanwezig tijdens de gamescom 2018. Dan toont het nieuwe games.

  Code Vein release onthuld; Collectors Editie onderweg!

  De Code Vein release is onthuld en komt dit jaar nog uit. De game krijgt met de release ook nog een Collector's Editie. Deze speciale editie heeft veel leuks voor grote fans!

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.