Cloudberry Kingdom

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U & PC

  Genres: Strategie & real-time strategy

  Gemaakt door Pwnee Studios en uitgegeven door Pwnee Studios

  7.5

  Cloudberry Kingdom Artikelen

  Xbox Live Deals with Gold: Child of Light en I Am Alive

  In de Xbox Live Deals with Gold van deze week vinden we games die hoge ogen gooien en games die een van de laagste cijfers op XGN ooit kregen. Een ding hebben ze gemeen: ze zijn allemaal zacht geprijsd.

  Nintendo eShop Update: Super Mario Bros. 3 en veel meer games

  Een extra lange eShop-update vandaag. Een update voor maar liefst twee weken, want Nintendo zet volgende week geen nieuwe games in de eShop. Behalve degenen waarbij het speciaal is aangegeven.

  Cloudberry Kingdom Review

  Platformers zijn nog steeds erg populair onder gamers. Punten verzamelen, obstakels passeren, een paar keer doodgaan, het hoort erbij. Cloudberry Kingdom is zo'n game en is met maximaal drie vrienden te doorkruisen. Mag de game aan het platformrijtje toegevoegd worden?

  Nintendo eShop Update: Cloudberry Kingdom en Harvest Moon

  Het was een drukke week op de Wii U vorige week, met name door het verschijnen van Pikmin 3. Hoe zit dat deze week? Kunnen we op deze eerste dag van augustus toffe games downloaden op de huidige console en handheld van Nintendo?

  PlayStation Store Update - BioShock Infinite DLC & Cloudberry Kingdom

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  Cloudberry Kingdom Nieuws

  Veel Ubisoft titels in de uitverkoop op Xbox LIVE

  Van 10 tot en met 16 december is een groot aantal Ubisoft games flink in prijs verlaagd op Xbox LIVE. Titels als Ghost Recon: Future Soldier en Scott Pilgrim vs. The World zijn voor een zacht prijsje te koop.

  Cloudberry Kingdom krijgt releasedatum

  De platformer Cloudberry Kingdom laat al een tijdje op zich wachten, maar het lijkt erop dat het einde nu in zicht is. Binnenkort kun je al met de game aan de slag, en het spel is een gehele dag exclusief voor de PlayStation 3.

  Cloudberry Kingdom multiplatform deze zomer

  Ubisoft kondigt aan dat de platformgame Cloudberry Kingdom deze zomer digitaal wordt uitgebracht. De game wordt gelijktijdig naar meerdere platformen gebracht.

  De moeilijkste platformer ooit komt ook naar de Wii U

  Ontwikkelaar Pwnee Studios heeft vandaag onthuld dat de platformer Cloudberry Kingdom behalve naar Steam ook naar de Wii U zal komen. De game zal in september uitkomen op Steam en op de Wii U in december.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.