Clash of Clans

  Uitgebracht voor Mobile

  Genres: Strategie

  Gemaakt door Supercell en uitgegeven door Supercell

  Clash of Clans Artikelen

  De 10 beste money games waarin je lachend rijk wordt

  Op 8 februari is het officieel lach en wordt rijk dag! Des te meer reden om eens wat games op een rijtje te zetten waarin geld verdienen erg van belang is. Of dat nou op criminele wijze of op legale wijze gebeurt, dit zijn de 10 beste money games waarin je lachend rijk wordt.

  De top 10 beste games van 2018 volgens Timo Akkermans

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit jaar niet veel nieuwe games heb gespeeld. Ik heb me dit jaar vastgehouden aan de games die ik al een tijdje speel, maar ik heb wel veel gekeken naar gameplay van nieuwe games. Het was redelijk moeilijk om te beslissen, maar dit zijn mijn top 10 beste games van 2018.

  De top 10 beste game trailers op YouTube van 2018

  Dit jaar verschenen er weer veel nieuwe game trailers op Youtube. Daarbij kon het gaan om een nieuw seizoen, nieuwe content, DLC of een nieuwe game. Welke trailers kregen dit jaar de meeste views? Lees het in dit artikel over de beste game trailers op Youtube van 2018 gekeken naar views.

  Gratis mobile games met de meeste dagelijkse opbrengst

  Veel games maken tegenwoordig gebruik van een heel ander verdienmodel dan vroeger. De games zelf zijn gratis, maar er kunnen in-game items worden gekocht met echt geld. Dit geldt ook voor gratis games voor op je smartphone. Er wordt op deze manier erg veel geld verdiend. Dit zijn de tien gratis mobile games met de meeste dagelijkse opbrengst.

  Clash of Clans Nieuws

  Meng je in de strijd in Clash of Clans

  Clash of Clans is één van de meest populaire strategiespellen voor je mobiele telefoon, die sinds de release in 2012 al lange tijd in de top 10 van de App Store prijkt. Betreed een wereld vol barbaren, goblins en tovenaars en neem het tegen andere spelers op in spannende clanoorlogen. Ben je nog niet helemaal klaar om je in de strijd te mengen? Met deze Beginner’s Guide maak je een vliegende start!

  Clash of Clans update laat spelers gratis Gems delven

  De nieuwe Clash of Clans update wordt september 2016 verwacht. Bij de update komen een hoop nieuwe features kijken.

  Clash of Clans ontwikkelaar Supercell overname is rond

  Eerdere berichten over een mogelijke overname van Clash of Clans ontwikkelaar Supercell blijken waar te zijn. Het moederbedrijf van Riot games genaamd Tencent heeft voor de overname een bedrag van 8,6 miljard dollar betaald.

  Clash of Clans de meest succesvolle mobile game ooit

  Het Finse Supercell, de maker van Clash of Clans, heeft over het jaar 2015 een omzet behaald van 2,11 miljard dollar. Dat is bijna zes miljoen dollar per dag. Dat maakt Clash of Clans de meest succesvolle mobile game in de geschiedenis.

  Clash of Clans haalt dagelijks tonnen binnen

  Eerder hadden we het al over het voormalige succes van Flappy Bird. Deze maker wist per dag maar liefst 50.000 dollar te verdienen aan zijn spel. Nu komt de maker van de gratis game 'Clash of Clans' met haar cijfers naar buiten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.