Cities: Skylines

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Simulatie

  Gemaakt door Colossal Order en uitgegeven door Paradox Interactive

  Cities: Skylines Artikelen

  Gratis PlayStation Plus games mei 2020 bekend

  Mei staat voor de deur en dat betekent dat de zon gaat schijnen en het gras weer flink gaat groeien. Naast de verwachting voor nog meer heerlijk weer, kunnen we rekenen op twee nieuwe games in de PlayStation Plus line-up. Dit zijn de PlayStation Plus games voor mei 2020.

  Let's Play: Cities Skylines met Endboss Reviews

  Jullie kennen Endboss Reviews natuurlijk al van het Nieuwsalarm hier op XGN.nl en natuurlijk zijn Let's Play-serie. Hij is terug met een nieuwe aflevering waarin gaat hij aan de slag met een nieuwe game en hij zijn ongezouten mening geeft. Deze week neemt hij de rol op zich van stedenplanner in Cities Skylines.

  Top 10 beste PC budget games van dit moment (fysiek)

  Het najaar ligt op de loer en dat zorgt weer voor veel nieuwe games in onze kasten. Heb je geen zin om 60 euro voor een gloednieuw spel te betalen? Dan leggen wij de tien beste PC budget games die je niet meer dan 30 euro kosten aan je voor. Let wel op, alleen fysieke games staan in dit overzicht.

  Top 5 beste Mac games van 2015

  Een hoop games die uitkomen voor de PC en consoles, worden niet gemaakt voor Mac computers. De misvatting bij velen bestaat echter dat gamen op de Mac onmogelijk is. Bekijk onze top 5 beste Mac games van 2015 maar eens!

  Top 5 beste simulatie games van 2015

  Games spelen wordt steeds realistischer. Grafisch zien games er steeds beter uit en de mogelijkheden worden steeds uitgebreider. Het lijkt er daarom op dat dit een goed jaar voor de simulatiegames is geweest. Wij keken naar de beste simulatie games van 2015!

  Cities: Skylines Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold - MotoGP18 en DiRT 4

  De nieuwe Xbox Live Deals with Gold zijn bekendgemaakt. Er zijn weer toffe aanbiedingen. Deze week zijn de aanbiedingen vooral gericht op de racegames. Zo krijg je flinke korting op Forza Horizon en DiRT 4. Maar er zijn niet alleen racegames, want ook op UFC 3 en Cities: Skylines krijg je een flinke korting.

  Cities Skylines gratis uit te proberen op Steam

  Ben je een fan van city builder games, maar heb je Cities Skylines nog nooit gespeeld? Dan is dit je kans om daar verandering in te brengen. Dit weekend is Cities Skylines gratis uit te proberen op Steam.

  Cities Skylines DLC releasedatum aangekondigd

  De releasedatum voor de Cities Skylines DLC is aangekondigd. Het heet Green Cities en komt 19 oktober uit voor de PC.

  Cities Skylines DLC gaat de groene kant op

  De Cities Skylines DLC wordt een milieuvriendelijke uitbreiding en komt uit onder de naam Green Cities. Dit werd bekendgemaakt op gamescom vandaag. Het uitbreidingspakket komt later dit jaar uit op de pc.

  Cities Skylines Xbox One versie aangekondigd

  De Cities Skylines Xbox One versie is aangekondigd. Dat meldt uitgever Paradox Interactive. De Xbox One editie verschijnt 21 april wereldwijd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.