Chronicle: Runescape Legends

  Uitgebracht voor PC & Mobile

  Genres: Strategie

  Gemaakt door Jagex en uitgegeven door Jagex

  8

  Chronicle: Runescape Legends Artikelen

  Top 5 beste cardgames - lekker digitaal kaarten

  Op de markt zijn heel wat verschillende cardgames te vinden, enkele daarvan zul je waarschijnlijk al kennen. Maar welke zijn zou echt het leukste om te spelen? Je vindt er hier een paar op de Top 5 beste cardgames.

  WIN - Chronicle RuneScape Legends Epic Packs prijsvraag

  De Epic Packs voor Chronicle RuneScape Legends bieden een ideale manier om je game naar het volgende niveau te tillen. Bij XGN.nl mogen wij 5 gelukkige winnaars blijmaken met een Epic Pack! Zeker nu de solo campaign uitgekomen is, komen deze Epic Packs goed van pas. Hoe je meedoet aan deze Chronicle RuneScape Legends Epic Packs prijsvraag lees je hieronder.

  Top 5 Chronicle Runescape Legends tips voor de beginner

  Hoewel Chronicle Runescape Legends nu alweer enige tijd uit is zullen er mensen zijn die nog niet zo bekend zijn met het spel. Misschien ben je wel geïnteresseerd in de game, maar heb je geen idee waar je moet beginnen. Laat deze top 5 Chronicle Runescape Legends tips nou precies voor jou geschreven zijn!

  Chronicle RuneScape Legends wiki - 10 dingen die je moet weten

  Jagex, de studio die ons de verschillende versies van RuneScape en de gratis shooter Block n Load bracht, heeft sinds eind mei nog een game in haar portfolio zitten. Het ambitieuze Chronicle RuneScape Legends, waarbij je als avonturier het opneemt tegen de monsters uit Gielinor of tegen anders spelers. Lees hier de Chronicle Runescape Legends wiki voor meer informatie!

  Chronicle: Runescape Legends Review - Een verfrissend kaartspelletje

  CCG’s worden de laatste tijd steeds populairder, vroeger verzamelde je Yu-Gi-OH! kaarten en werd je gek aangekeken. Maar tegenwoordig is het een stuk meer gemeengoed met spellen als Hearthstone. Wat kan de nieuwe game van Jagex toevoegen aan deze markt? Dat lees je in deze Chronicle: Runescape Legends review!

  Chronicle: Runescape Legends Nieuws

  Chronicle Runescape Legends solo campaign uitgebracht

  De online strategy card game van Jagex krijgt een nieuw PvE avontuur. De Chronicle Runescape Legends solo campaign is vanaf vandaag beschikbaar. Daarnaast voegt de update Mac support, global chats en friend chats toe aan de game.

  Chronicle Runescape Legends release voor steam bekend

  Jaxeg heeft bekendgemaakt dat de Chronicle Runescape Legends release op Steam nog deze maand gaat gebeuren. Het nieuwe kaartspel dat op dit moment in open beta is komt op 26 mei naar de Steamwinkel toe.

  Chronicle Runescape Legend open beta van start

  De Chronicle Runescape Legend open beta start vandaag. Het nieuwste spel gebaseerd op de populaire free-to-play MMO Runescape is een TCG gebaseerd op het Runescape Universum.

  Chronicle RuneScape Legends open beta aangekondigd

  Op zeer korte termijn komt er een Chronicle RuneScape Legends open beta. De game is vanaf 23 maart speelbaar voor iedereen die de game weleens wil proberen. De open beta versie verschilt aanzienlijk met die van de gesloten beta.

  Runescape Christmas event 2015 begint vanaf vandaag

  Het Runescape Christmas event 2015 gaat vanaf vandaag van start. Kerstmis wordt dit jaar in Runescape gevierd met een adventskalender, een mini-quest en de terugkeer van de zogenaamde winter weekends.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.