Chivalry: Medieval Warfare

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & vechten

  Gemaakt door Torn Banner Studios en uitgegeven door Torn Banner Studios

  Chivalry: Medieval Warfare Artikelen

  Top 10 beste medieval games

  Zie je het al voor je? Zittend op je paard, dwalend van burcht naar burcht, totdat een bandiet je plots een halt toeroept en met zijn zwaard op je af stormt. Een typische situatie in de middeleeuwen. Ter ere van de release van de middeleeuwse RPG Kingdom Come: Deliverance lichten we daarom de top 10 beste medieval games uit.

  Top 5 beste ondergewaardeerde multiplayer games

  Het internet staat vol met geweldige games die je kan spelen met vrienden, maar vaak vallen deze games niet zo op in de schaduw van bedrijven als Ubisoft, EA of Blizzard. Wil jij weten welke games nou echt te gek zijn om met vrienden te spelen? Check het in onze top 5 beste ondergewaardeerde multiplayer games.

  Wallpaper Pick voor december met Star Wars en Just Cause 3

  Het is alweer de laatste maand van het jaar. Sinterklaas gaat bijna naar huis en de Kerstman vervangt hem. Voor velen is december een belangrijke maand vanwege een bepaalde film. Goh, welke zal het zijn? Maar het belangrijkste van allemaal; een nieuwe maand, een nieuwe wallpaper. Tijd voor de Wallpaper Pick van december!

  Chivalry: Medieval Warfare Nieuws

  Chivalry Medieval Warfare gratis op Steam

  Je kunt Chivalry Medieval Warfare gratis downloaden op Steam. Met de actie wil Torn Banner Studios haar aankomende game promoten. Wees er snel bij, want alleen vandaag is de actie geldig

  Humble Staff Pick Bundle komt met Tropico 5 en nog veel meer

  Humble Bundle, de service die pakketten van games verkoopt, is met een nieuwe bundel uitgekomen. De Humble Staff Pick Bundle biedt weer een hoop spellen voor weinig geld!

  Chivalry Medieval Warfare nu voor Playstation 3

  Naast dat Chivalry Medieval Warfare al eerder verscheen voor Xbox 360 en PC, lanceert Activison Publising, Inc en Torn Banner Studios de game voor Playstation 3. Deze online multiplayer game biedt een combinatie van tactiek en combat.

  Chivalry: Medieval Warfare deze maand op consoles

  Chivalry: Medieval Warfare heeft een releasedatum gekregen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De game moet op 29 oktober verschijnen.

  Chivalry: Medieval Warfare komt naar PlayStation 3 en Xbox 360

  Twee jaar na de PC-release brengt ontwikkelaar Torn Banner Studios de zwaardvechtgame Chivalry: Medieval Warfare naar de PlayStation 3 en Xbox 360. Dit komt voort uit een samenwerkingsverband met uitgever Activision.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.