Child of Light

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, Switch & PC

  Genres: Platformer & role-playing

  Gemaakt door Ubisoft & Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft

  8.5

  Child of Light Artikelen

  Child of Light Ultimate Edition Review - Een waar sprookje

  Ubisoft is een uitgever die graag mag experimenteren met kleinere titels. In 2014 deed het bedrijf dat succesvol met het meeslepende turn based RPG platformer sprookje Child of Light. Nu komt de Ultimate Edition van de game uit en mogen we deze vertelling nog een keer beleven. In deze Child of Light Switch Ultimate Edition review klappen wij het sprookjesboek opnieuw open.

  Wat is de beste platform game voor de PlayStation 4? [poll]

  Na de knaller Crash Bandicoot N. Sane Trilogy verdienen ook andere platform games om aan het licht gebracht te worden. De afgelopen jaren zijn veel platform games uitkomen voor de PlayStation vier, die niet de verdiende herkenning hebben gekregen. Kijk tussen de lijst en stem op een game die je leuk lijkt, of ga voor je favoriete game!

  5 toffe RPG's voor PS Vita - Deze mag je niet missen!

  Hoewel er de laatste tijd niet enorm veel nieuwe games voor Sony’s handheld verschijnen, is dat zeker geen reden om je PS Vita stof te laten happen. Deze handheld beschikt namelijk over een hele hoop toffe games die elk de moeite waard zijn om te spelen. Vooral de RPG's mogen er zijn: check hier 5 toffe RPG's voor PS Vita!

  De top 5 beste PS Vita games

  Deze week viert Playstation Vita zijn verjaardag. 22 februari wordt die 3 jaar! Om dit te vieren hebben we de top 5 beste PS Vita games voor je op een rijtje gezet.

  De top 5 beste games van 2014 volgens Stefan Stuursma

  Stefan is een jongen die vol passie zich overal op stort. Voetballen? Prima, hij móet winnen. Al houdt hij er wel een gebroken neus aan over als een tegenstander een schijnbeweging maakt. Gamescom? Stefan moet mee! Ja, onze Stefan steekt zijn liefde voor games niet onder stoele en banken en presenteert hier zijn top 5 van 2014!

  Child of Light Nieuws

  Playstation Plus games september bekendgemaakt

  De Playstation Plus games voor september zijn bekend. Ook deze maand heeft Sony heel wat moois voor ons in petto.

  Child of Light projecten gaande bij Ubisoft

  Er zijn nieuwe Child of Light projecten gaande bij uitgever-ontwikkelaar Ubisoft. Dat heeft geestelijk vader Patrick Plourde bevestigd via Twitter.

  SXSW Gaming Awards - Dragon Age Inquisition wint game van het jaar

  De SXSW Gaming Awards zijn uitgereikt. Dragon Age Inquisition heeft de award voor game van het jaar gewonnen. Hieronder zie je een overzicht van de winnaars.

  STEM nu op de XGN Game of the Year 2014

  Het is eindelijk zover: De uitslag van de XGN Game Awards per categorie én de uitslag van de Wildcard is binnen. Er resteert nu nog maar één ding, de final showdown tussen alle winnaars!

  Child of Light heeft veel geld opgeleverd voor Ubisoft

  De sidescroller Child of Light, een experiment van Ubisoft om kleine ontwikkelgroepen veel creatieve vrijheid te geven heeft de publisher een grote lading geld opgeleverd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.