Catherine

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Avontuur, platformer & puzzel

  Gemaakt door Atlus en uitgegeven door Atlus

  7.5

  Catherine Artikelen

  Top 25 PlayStation 3 games (PS3) met goede singleplayer ervaring!

  De lading games voor de PS4 begint de laatste tijd aardig op gang te komen. Een goed moment om een terugblik te werpen op de vorige generatie. De PS3 heeft een gigantische bibliotheek aan pareltjes en wij zochten daarom de allerbeste single-player ervaringen uit. Je leest het in onze top 25 PlayStation 3 games!

  Catherine Review

  Een man die gedwongen moet kiezen tussen twee mooie vrouwen. Het lijkt op iets dat je in een romantische film terugziet en niet als hoofddoel in een game. Toch besloot ontwikkelaar Atlus hier een spel over te maken en zo is Catherine ontstaan. Een game waarin je een man moet helpen met misschien wel de moeilijkste keuze van zijn leven. Klinkt game-waardig toch?

  PlayStation Store Update - 9 februari

  De meesten zullen alweer drie drukke werkdagen achter de rug hebben. Of je nou op school zit of al een vaste baan hebt, op donderdag is het tijd voor ontspanning. Gister heeft de PlayStation Store namelijk weer een update gekregen. Dat betekent dat we een lading nieuw gamevoer kunnen binnen hengelen.

  Catherine Nieuws

  Catherine PC release door SEGA geteased op Steam

  SEGA is de afgelopen tijd bezig met het langzaam uitbrengen van hun games op PC. Kijk daarbij naar games als Yakuza en Bayonetta. Het ziet ernaar uit dat SEGA’s puzzel -en platformgame Catherine zijn ook haar release op PC gaat krijgen.

  Persona ontwikkelaar in gevaar wegens faillissement moederbedrijf

  Gameontwikkelaar en uitgever Atlus, verantwoordelijk voor onder andere Persona en Catherine, komt wellicht in financiële problemen. Het moederbedrijf van Atlus is het Japanse bedrijf Index Holdings, die op het moment een faillissement heeft aangevraagd. Een doorstart wordt besproken, maar de toekomst van Atlus is nu zeer onduidelijk.

  Europese versie Catherine komt met verschillende extra's

  De bizarre horror- en puzzelgame Catherine is al een tijdje te verkrijgen in Japan en Amerika, maar wij moeten er nog even op wachten. Geduld is echter een schone zaak, want in Europa zal standaardversie van Catherine met verschillende extra's komen.

  Catherine mogelijk ook naar de PC

  Catherine, de gekke Japanse game waarin erotiek een grote rol speelt in het verhaal, verschijnt begin februari voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Maar mogelijk komt de game ook naar de PC.

  Catherine verschijnt op 12 februari in Europa

  In het buitenland is Catherine al even verkrijgbaar, maar Europa moet er nog aan geloven. Inmiddels is de releasedatum bekend. Deep Silver laat weten dat vanaf 12 februari Catherine in de Europese winkels ligt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.