Castlevania: Lords of Shadow Nieuws

  Xbox Live houdt Castlevania-uitverkoop

  Vanaf afgelopen vrijdag houden Microsoft en Konami de zogenaamde 'Countdown to 2014'-uitverkoop op Xbox Live. Tijdens deze kortingsactie gaan in totaal 16 Castlevania-games en -add-ons voor een flinke korting over de digitale toonbank.

  Castlevania: Lords of Shadow Collection releasedatum bekendgemaakt

  Castlevania: Lords of Shadow Collection heeft een releasedatum gekregen. In een persbericht maakt Konami bekend dat deze editie op 7 november het daglicht zal zien.

  Castlevania: Lords of Shadow collectie duikt op

  Volgens een lijst van winkeliers zal er een Castlevania: Lords of Shadow collectie op de markt worden gebracht met alle Lords of Shadow games.

  Studio Castlevania: Lords of Shadow 2 gaat werken aan nieuwe IP

  Ontwikkelaar MercurySteam heeft bevestigd dat zij na de release van Castlevana: Lords of Shadow 2 zich zal focussen op een nieuwe IP.

  Korting op griezelgames Konami met Halloween

  Ook ontwikkelaar annex uitgever Konami grijpt de feestdag Halloween aan om een speciale actie op touw te zetten. Een aantal games van het concern gaan rond de Amerikaanse feestdag met korting over de virtuele toonbank.

  Konami gooit XBLA games in de aanbieding

  Konami wil de verkoopcijfers een boost geven door de downloadbare games op het Xbox Live Arcade netwerk in de aanbieding te gooien. Maar liefst vijftig procent korting krijg je op de games van Konami.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.