Castlevania: Lords of Shadow 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Mercury Steam en uitgegeven door Konami & Mercury Steam

  8

  Castlevania: Lords of Shadow 2 Artikelen

  Xbox Games with Gold maart 2020 - Wat speel jij deze maand?

  Maart roert zijn staart. Wat mogen we verwachten van deze maand? Krijgen we een lekker zonnetje of gaat het weer waaien? Eén ding weten we zeker: Microsoft geeft ons deze games in maart cadeau. Dit zijn de Xbox Games with Gold games voor maart 2020.

  10 Hollywood acteurs die gamepersonages hebben ingesproken

  De vertaalslag van games naar het witte doek is de afgelopen jaren niet heel succesvol gebleken. Een uitstapje van Hollywood naar de game-industrie valt iets beter in de smaak. In deze special benoemen we 10 Hollywood acteurs die een of meerdere gamepersonage(s) hebben ingesproken.

  Tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen

  De komende dagen zijn er veel leuke aanbiedingen in de Steam Halloween sale 2018. Er zijn ontzettend veel horrorgames in de aanbieding. Van kleine indiegames tot grote namen als Resident Evil. De acties lopen nog tot en met 1 november. Dit zijn de tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen.

  De 10 meest succesvolle game series van Konami

  Sinds de oprichting van Konami in 1969 heeft de ontwikkelaar en uitgever een immense hoeveelheid aan gameklassiekers uitgebracht. Van Castlevania tot Silent Hill en Metal Gear; Konami heeft door de jaren heen flink wat successen geboekt. Dit zijn de 10 meest succesvolle gameseries van Konami!

  20 video game franchises die nooit meer weg gaan

  Als het niet kapot is, hoef je het ook niet te maken toch? In de geschiedenis van gaming hebben we veel series zien komen en gaan, maar deze franchises zijn zó hardnekking dat ze ons nooit meer zullen verlaten. Dit zijn 20 video game franchises die nooit meer weg gaan!

  Castlevania: Lords of Shadow 2 Nieuws

  Netflix Castlevania serie aangekondigd

  Een nieuwe originele serie van Netflix is aangekondigd. Het gaat hier om een Netflix Castlevania serie, gebaseerd op de games van Konami.

  Castlevania introduceert Revelations content

  Uitgever Konami onthult vandaag de details van de eerste DLC voor Castlevania: Lords of Shadow 2. De Revelations DLC voegt nieuwe gebeurtenissen toe aan het hoofdverhaal en komt eind maart beschikbaar.

  Castlevania: Lords of Shadow 2 demo is uit

  Vanaf nu is de Caslevania: Lords of Shadow 2 demo speelbaar voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. PlayStation bezitters moeten echt nog even wachten, er staat voor vanmiddag nog wat onderhoud aan de PlayStation Store op de planning.

  Konami bezig met 14 nieuwe games

  Konami heeft bekendgemaakt dat het ruimte in het budget gaat maken voor zeven nieuwe titels dit financiële jaar en nog eens zeven voor het jaar daarna. Het zijn grootste plannen voor de ontwikkelaar.

  Groots orkest voor soundtrack Lords of Shadow 2

  Net als zijn voorganger zal ook Castlevania: Lords of Shadow 2 voorzien worden van grootse muziek. Voor de soundtrack wordt er namelijk gebruik gemaakt van een heus orkest, die de grootste ooit zal zijn voor een videogame.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.