Castlevania: Lords of Shadow

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Kojima Productions & Mercury Steam en uitgegeven door Konami & Mercury Steam

  8

  Castlevania: Lords of Shadow Artikelen

  Xbox Games with Gold Augustus 2019 - Wat spelen we?

  Augustus is bijna aangebroken. De games van juli gaan terug de kast in en een blik verse gratis games wordt opengetrokken. De Xbox Games with Gold update voor augustus 2019 staat weer bol van de topgames. Welke vier dat deze maand zijn, lees je hier.

  Beste backwards compatible games voor Xbox One in 2018

  Assassin’s Creed Odyssey, Call of Duty Black Ops 4 en Battlefield 5 zijn alle drie toffe games die in 2018 uitkomen. Maar ook eerdere spellen uit deze game series zijn tof. Die games en vele andere staan in deze lijst met de beste backwards compatible games in 2018.

  Religie in games - De meest uiteenlopende overtuigingen

  De afgelopen dagen is er behoorlijk wat religie voorbij gekomen. Pinksteren en Hemelvaart zijn voorbij en de Ramadan is nog volop bezig. Sommige mensen mogen momenteel bijvoorbeeld overdag niet eten of drinken. Gelukkig zijn er dan altijd nog de games. Geheel in het teken van deze religieuze dagen kijken wij eens naar religie in games. We hebben tien games op een rijtje gezet voor je!

  Top 10 beste game reboots

  Je favoriete serie begint van vooraf aan. Alles wat je tot dusver wist blijkt onzin. De hele machine wordt opnieuw opgestart en een bekende franchise wordt opnieuw (vanuit een andere hoek) belicht. Dat is wat we in de videogame-industrie een reboot noemen. De top 8 beste game reboots hebben we voor jou op een rijtje gezet.

  De 10 meest succesvolle game series van Konami

  Sinds de oprichting van Konami in 1969 heeft de ontwikkelaar en uitgever een immense hoeveelheid aan gameklassiekers uitgebracht. Van Castlevania tot Silent Hill en Metal Gear; Konami heeft door de jaren heen flink wat successen geboekt. Dit zijn de 10 meest succesvolle gameseries van Konami!

  Castlevania: Lords of Shadow Nieuws

  Xbox Live houdt Castlevania-uitverkoop

  Vanaf afgelopen vrijdag houden Microsoft en Konami de zogenaamde 'Countdown to 2014'-uitverkoop op Xbox Live. Tijdens deze kortingsactie gaan in totaal 16 Castlevania-games en -add-ons voor een flinke korting over de digitale toonbank.

  Castlevania: Lords of Shadow Collection releasedatum bekendgemaakt

  Castlevania: Lords of Shadow Collection heeft een releasedatum gekregen. In een persbericht maakt Konami bekend dat deze editie op 7 november het daglicht zal zien.

  Castlevania: Lords of Shadow collectie duikt op

  Volgens een lijst van winkeliers zal er een Castlevania: Lords of Shadow collectie op de markt worden gebracht met alle Lords of Shadow games.

  Studio Castlevania: Lords of Shadow 2 gaat werken aan nieuwe IP

  Ontwikkelaar MercurySteam heeft bevestigd dat zij na de release van Castlevana: Lords of Shadow 2 zich zal focussen op een nieuwe IP.

  Korting op griezelgames Konami met Halloween

  Ook ontwikkelaar annex uitgever Konami grijpt de feestdag Halloween aan om een speciale actie op touw te zetten. Een aantal games van het concern gaan rond de Amerikaanse feestdag met korting over de virtuele toonbank.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.