Castle Crashers

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie

  Gemaakt door The Behemoth en uitgegeven door The Behemoth

  8.7

  Castle Crashers Artikelen

  Tien beste laptop games - Hier raakt je laptop niet oververhit van!

  Veel mensen denken dat PC gaming draait om desktops met dure grafische kaarten, voor echte hardcore spelers. Dit ligt iets genuanceerder: er zijn namelijk veel mensen die gewoon spelen op een gemiddelde laptop. Voor deze groep gamers hebben wij de tien beste laptop games samengesteld. Kijk snel welke er in staan!

  De 10 leukste co-op games voor 4 personen

  We hebben al een speciaal gedaan over co-op spellen die nog uit moeten komen, maar hoe zit het met de co-op van al reeds uitgekomen spellen? Wij zetten een paar van de beste voor je op een rijtje.

  Castle Crashers Review

  Alien Hominid was een hilarische Xbox Live Arcade titel, welke door The Behemoth is gemaakt. Nu komt deze ontwikkelaar met een nieuwe titel, Castle Crashers. Zouden de gekleurde ridders de gele aliens kunnen overtreffen?

  Castle Crashers Nieuws

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Bekijk de nieuwe Steam Sales hier

  Zin om nog wat games te halen voor de kerst? Dan heb je geluk, aangezien Valve weer een hele lading titels in de aanbieding heeft gegooid voor de Steam Holiday Sale 2013.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Kortingen, kortingen en nog eens kortingen. Dat kan maar één ding betekenen, er zijn weer nieuwe aanbiedingen in de Steam Summer Sale! Wij laten je de aanbiedingen voor vandaag weten, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding die door de community is gekozen.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is weer 19:00 uur geweest, oftewel tijd voor de nieuwe aanbiedingen van Steam. Wij laten jullie weten welke aanbiedingen er voor vandaag zijn, de aanbiedingen van gister die nog gelden, de flash aanbiedingen en de aanbieding die is gekozen door de community.

  BattleBlock Theater, Alien Hominid en Castle Crashers bevatten crossover bonussen

  Ontwikkelaar The Behemoth beloont zijn trouwe fans met een leuke bonus. Als je naast het vandaag verschenen BattleBlock Theater ook een van hun andere games bezit, krijg je een aantal leuke extraatjes.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.