Captain Toad: Treasure Tracker

  Uitgebracht voor Wii U & Switch

  Genres: Actie, avontuur & puzzel

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  7.5

  Captain Toad: Treasure Tracker Artikelen

  Top 10 games die een tv-serie moeten krijgen - Laat je controller maar liggen!

  Met de aankondiging van The Cuphead Show en de eerste foto’s van The Witcher komt een eeuwenoude vraag weer naar boven: welke games zouden naar geslaagde tv-series vertaald kunnen worden? Wij hebben daar een paar ideeën over. Hier zijn tien games die een tv-serie moeten krijgen.

  Captain Toad Treasure Tracker DLC Review - Speciaal boek

  Wat kun je verwachten voor zes euro? Niet veel zou je denken. Nintendo bewijst hoe je voor zo’n laag bedrag GIGANTISCH veel plezier kunt hebben. Voor 5,99 euro staat er namelijk downloadbare content in de eShop voor Captain Toad Treasure Tracker. 'Speciaal boek' klinkt iets te saai voor een avontuur dat duidelijk meer dan speciaal is.

  De top 10 beste kids games - Verveel je geen seconde!

  Gamen is niet alleen voor volwassenen leuk, maar ook kinderen kunnen genieten van een leuke game. Toch kan het wel eens moeilijk zijn om de juiste games voor de jonkies te vinden. Geen zorgen! Wij hebben de top tien beste kids games voor je op een rijtje gezet.

  Beste handheld games van 2018 - Perfect voor onderweg

  Dit jaar zijn er ontzettend veel toffe games uitgekomen. Het is alleen jammer dat wanneer je op een console gamet het niet altijd mogelijk is om overal waar je maar bent te gamen. Gelukkig heb je handhelds zoals de Switch, 3DS en de Vita. Dit zijn de beste handheld games van 2018. Veel gameplezier onderweg!

  Top 10 beste Switch games van 2018 - Krachtige spellen voor overal

  Dit zijn de beste Switch games van 2018. Voor de Nintendo Switch was 2018 een bijzonder goed jaar. Games als Mario Tennis Aces en Kirby Star Allies wisten ons flink te vermaken, maar er was veel meer en niet alleen uit de stal van Nintendo. Wij zetten de top tien games voor de console op een rij voor je.

  Captain Toad: Treasure Tracker Nieuws

  Captain Toad DLC - Extra levels en co-op mode aangekondigd

  In de langverwachte Nintendo Direct van 13 februari 2019 heeft Nintendo nieuwe DLC voor Captain Toad: Treasure Tracker aangekondigd. Er is onder andere een nieuwe co-op modus beschikbaar en er zijn nieuwe levels en werelden aangekondigd die later dit jaar beschikbaar zal zijn. Een deel van de DLC zal gratis uitgebracht worden via een update.

  Captain Toad Treasure Tracker NES remake toont een retro stijl

  Nog even en dan verschijnt deze schattenjager op de Switch en 3DS. Eerder kon je al puzzels doorlopen met Toad en Toadette op de Wii U. Nu is er ook een onofficiële Captain Toad Treasure Tracker NES remake.

  Captain Toad Treasure Tracker Nintendo Switch en 3DS versies aangekondigd

  Er komen Captain Toad Treasure Tracker Nintendo Switch en 3DS versies voor de Wii U-titel. Dat heeft Nintendo bekendgemaakt tijdens haar Nintendo Direct van 8 maart.

  Intertoys Sunday Sale - Games en hardware met veel korting op 12 juli!

  Intertoys heeft aanstaande zondag (12 juli) een speciale Intertoys Sunday Sale, waarbij de winkel 10 procent korting geeft op games en 5 procent op hardware. Wij hebben vast een aantal goede deals voor je geselecteerd!

  WIN - Captain Toad of Toadette T-shirt prijsvraag

  Krijg je maar geen genoegen van Toad? Goed nieuws, want wij mogen van de vrolijke game character Toad en Toadette een T-shirt weggeven. Wil jij kans maken op een Toad of Toadette T-shirt? Doe dan snel mee!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.