Candy Crush Nieuws

  Activision koopt Candy Crush maker King voor miljardenbedrag

  Uitgever Activision heeft gisteren bekendgemaakt dat het bedrijf King gaat overnemen, de ontwikkelingsstudio achter Candy Crush. Activision koopt Candy Crush maker King voor 5.9 miljard dollar.

  Candy Crush Saga automatisch geïnstalleerd op Windows 10

  King brengt het populaire spel Candy Crush Saga naar Windows 10. Dit heeft de ontwikkelaar vandaag officieel bekendgemaakt.

  Man scheurt pees door wekenlang Candy Crush te spelen

  We weten allemaal hoe vervelend de Candy Crush meldingen zijn op Facebook. Voor een man uit Californië werd het spel nog vervelender. Hij scheurde namelijk een pees in zijn duim door wekenlang Candy Crush te spelen.

  Ontwikkelaar Candy Crush opent studio in Japan

  Candy Crush-ontwikkelaar King heeft een nieuwe studio in Japan geopend. De Japanse afdeling van de indiedeveloper is bedoeld om het portfolio van mobiele games te lokaliseren voor het Aziatische land.

  Ontwikkelaar Candy Crush sluit vrede met 'naamgenoten'

  King, de maker van Candy Crush Saga en Stoic, de maker van The Banner Saga, lijken de strijdbijl te hebben begraven. Er is dus geen geruzie meer om de namen van de games, die teveel op elkaar zouden lijken.

  Cut the Rope ontwikkelaar boos over patent-aanvraag Candy Crush

  Onlangs werd bekend dat King, de ontwikkelaar van het populaire spel, Candy Crush Saga, patent wil aanvragen voor het woord candy, zodat anderen dit niet meer mogen gebruiken in de naam van hun games. Ontwikkelaar ZeptoLab van Cut the Rope gaat hier tegenin.

  Ontwikkelaar Candy Crush Saga geeft patent om woord 'candy' op

  Candy Crush Saga ontwikkelaar King is het beu dat er een aantal andere ontwikkelaars zijn die met een vergelijkbare game komen, zoals Candy Jam. Vandaar een poging om patent op de het woord candy te zetten. King heeft nu echter aangegeven op te geven.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.