Candy Crush Artikelen

  Gratis mobile games met de meeste dagelijkse opbrengst

  Veel games maken tegenwoordig gebruik van een heel ander verdienmodel dan vroeger. De games zelf zijn gratis, maar er kunnen in-game items worden gekocht met echt geld. Dit geldt ook voor gratis games voor op je smartphone. Er wordt op deze manier erg veel geld verdiend. Dit zijn de tien gratis mobile games met de meeste dagelijkse opbrengst.

  Top 5 beste handheld games

  Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je zit in de trein en verveelt jezelf het apenzuur. Wat doet een gemiddeld persoon dan? Inderdaad! Die pakt zijn telefoon of handheld erbij en gaat gezellig een spelletje spelen! Wat zeg je? Welke games voor onderweg je het beste kunt spelen? We hebben de top 5 beste handheld games op een rijtje gezet.

  10 mobiele games om hittegolf te overleven

  Het is heet, heter, heetst in Nederland. Consoles en PC zijn eigenlijk te warm om de hele dag aan te hebben, maar tja, wat moet je anders doen als gamer? Mobile games spelen dus, om lekker mee weg te luieren in de schaduw.

  Farm Heroes Saga Review

  Van mobiele spellen ontwikkelaar King is er inmiddels alweer een tijdje een nieuw spel uit: Farm Heroes Saga. Iedereen kent inmiddels het welbekende Candy Crush Saga voor tablets en mobiele toestellen, waarin je moet schuiven met snoepjes om ze vervolgens te laten verdwijnen. Precies hetzelfde concept komt naar voren bij Farm Heroes Saga. Voordat we boos worden en beginnen te roepen dat het een simpele kopie is om nog meer geld te verdienen, gaan we wat verder in op de game.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.