Candy Crush

  Uitgebracht voor Mobile

  Genres: Puzzel

  Gemaakt door King en uitgegeven door King

  5

  Candy Crush Artikelen

  Gratis mobile games met de meeste dagelijkse opbrengst

  Veel games maken tegenwoordig gebruik van een heel ander verdienmodel dan vroeger. De games zelf zijn gratis, maar er kunnen in-game items worden gekocht met echt geld. Dit geldt ook voor gratis games voor op je smartphone. Er wordt op deze manier erg veel geld verdiend. Dit zijn de tien gratis mobile games met de meeste dagelijkse opbrengst.

  Top 5 beste handheld games

  Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je zit in de trein en verveelt jezelf het apenzuur. Wat doet een gemiddeld persoon dan? Inderdaad! Die pakt zijn telefoon of handheld erbij en gaat gezellig een spelletje spelen! Wat zeg je? Welke games voor onderweg je het beste kunt spelen? We hebben de top 5 beste handheld games op een rijtje gezet.

  10 mobiele games om hittegolf te overleven

  Het is heet, heter, heetst in Nederland. Consoles en PC zijn eigenlijk te warm om de hele dag aan te hebben, maar tja, wat moet je anders doen als gamer? Mobile games spelen dus, om lekker mee weg te luieren in de schaduw.

  Farm Heroes Saga Review

  Van mobiele spellen ontwikkelaar King is er inmiddels alweer een tijdje een nieuw spel uit: Farm Heroes Saga. Iedereen kent inmiddels het welbekende Candy Crush Saga voor tablets en mobiele toestellen, waarin je moet schuiven met snoepjes om ze vervolgens te laten verdwijnen. Precies hetzelfde concept komt naar voren bij Farm Heroes Saga. Voordat we boos worden en beginnen te roepen dat het een simpele kopie is om nog meer geld te verdienen, gaan we wat verder in op de game.

  Candy Crush Nieuws

  Activision koopt Candy Crush maker King voor miljardenbedrag

  Uitgever Activision heeft gisteren bekendgemaakt dat het bedrijf King gaat overnemen, de ontwikkelingsstudio achter Candy Crush. Activision koopt Candy Crush maker King voor 5.9 miljard dollar.

  Candy Crush Saga automatisch geïnstalleerd op Windows 10

  King brengt het populaire spel Candy Crush Saga naar Windows 10. Dit heeft de ontwikkelaar vandaag officieel bekendgemaakt.

  Man scheurt pees door wekenlang Candy Crush te spelen

  We weten allemaal hoe vervelend de Candy Crush meldingen zijn op Facebook. Voor een man uit Californië werd het spel nog vervelender. Hij scheurde namelijk een pees in zijn duim door wekenlang Candy Crush te spelen.

  Ontwikkelaar Candy Crush opent studio in Japan

  Candy Crush-ontwikkelaar King heeft een nieuwe studio in Japan geopend. De Japanse afdeling van de indiedeveloper is bedoeld om het portfolio van mobiele games te lokaliseren voor het Aziatische land.

  Ontwikkelaar Candy Crush sluit vrede met 'naamgenoten'

  King, de maker van Candy Crush Saga en Stoic, de maker van The Banner Saga, lijken de strijdbijl te hebben begraven. Er is dus geen geruzie meer om de namen van de games, die teveel op elkaar zouden lijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.