Call of Juarez: Gunslinger Nieuws

  Veel Ubisoft titels in de uitverkoop op Xbox LIVE

  Van 10 tot en met 16 december is een groot aantal Ubisoft games flink in prijs verlaagd op Xbox LIVE. Titels als Ghost Recon: Future Soldier en Scott Pilgrim vs. The World zijn voor een zacht prijsje te koop.

  Ubisoft titels centraal in nieuwe Xbox 360 Deal of the Week

  Er is weer een nieuwe Deal of the Week op de Xbox 360, wat inhoudt dat bepaalde games tijdelijk tegen een lager tarief kunnen worden gedownload. Deze week staan Ubisoft titels centraal in de Deal of the Week.

  Steam Zomeruitverkoop van start gegaan

  Er doken al geruchten op dat de zomeruitverkoop van Steam op 11 juli zou beginnen en die blijken nu ook waar te zijn. De uitverkoop is officieel van start gegaan, en hier kun je de aanbiedingen van het moment lezen.

  Call of Juarez: Gunslinger krijgt releasedatum

  De nieuwste cowboy shooter van Ubisoft heeft een releasedatum gekregen. Je kunt vanaf 22 mei aan de slag als premiejager in Call of Juarez: Gunslinger.

  Call of Juarez: The Gunslinger zal speelduur van tien uur hebben

  Afgelopen week werd in Parijs tijdens de Ubisoft Digital Days Call of Juarez: The Gunslinger aangekondigd. Het wordt de eerste arcade game in de Call of Juarez franchise. Ons is verteld dat de game ongeveer tien uur in beslag zal nemen.

  Call of Juarez: Gunslinger aangekondigd

  Gisteren al waren er wat geruchten op te merken over de aankondiging van een nieuw spel in de Call of Juarez-franchise. Die geruchten zijn nu door Ubisoft bevestigd. Call of Juarez: Gunslinger, een free to play-titel, staat in 2013 gepland voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.