Call of Juarez: Gunslinger Artikelen

  PC games voor Red Dead Redemption 2 liefhebbers - Het verzachten van de wachttijd

  Tot grote teleurstelling van velen is Red Dead Redemption 2 nog niet uitgekomen op de PC. Of de populaire game überhaupt naar de PC zal komen, is nog niet bevestigd door Rockstar Games. Vervelen hoeft in de tussentijd niet met deze PC-games die top zijn voor Red Dead Redemption 2 liefhebbers.

  Tien goedkope PC games voor als je een laag game budget hebt

  Je hebt van die momenten dat je zin hebt om te gamen op je PC, maar eigenlijk geen geld hebt voor een leuke game. De prijs van een spel kan namelijk oplopen tot 50 euro en dat kan simpelweg niet iedereen altijd maar missen. Daarom is hier een lijst met tien goedkope PC games. Dat is lekker voordelig gamen.

  Xbox Live Deals with Gold: Child of Light en I Am Alive

  In de Xbox Live Deals with Gold van deze week vinden we games die hoge ogen gooien en games die een van de laagste cijfers op XGN ooit kregen. Een ding hebben ze gemeen: ze zijn allemaal zacht geprijsd.

  Xbox Deals of the Week: Assassin's Creed en Castlevania

  Misschien heb jij Plants vs. Zombies: Garden Warfare gekocht en ben je daarom lid geworden van Xbox Live Gold, of wellicht ben jij al jaren Live Gold’er. Tot welke categorie je ook behoort, deze aanbiedingen zijn voor jou.

  PlayStation Store Update - Stealth Inc & Do Not Fall

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  Wekelijkse Xbox Live Update - Schieten in Amerika

  Met twee uitbreidingen en twee nieuwe titels is het weer een prima week voor Xbox Live. Vooral als je van schieten en Amerika houdt!

  Call of Juarez: Gunslinger Review

  Het verhaal van Techland is een aparte. De Poolse makers begonnen in de jaren ’90 met het ontwikkelen van kleine racetitels die de massa nooit hebben bereikt. Na vijftien jaar dweilen met de kraan open besloten ze het op een andere koers te gooien. Met succes. 2006 werd een succesjaar, toen de game ‘Call of Juarez’ Techland het eerste grote commerciële succes bezorgde. Drie jaar later kwam het bedrijf alweer met een goede opvolger, hetzij minder dan het origineel. Met het derde deel ‘The Cartel’ in 2011 raakten de Polen het spoor compleet bijster (4,5 in onze recensie) en leek het gedaan met de franchise. Toch niet – zo blijkt – want hier is nu Call of Juarez: Gunslinger.

  PlayStation Store Update - Call of Juarez & Resident Evil

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hier!

  Call of Juarez: Gunslinger Preview - Terug naar het Wilde Westen

  Call of Juarez is nooit een briljante serie geweest. De franchise is een ode aan het Wilde Westen en dat zie je niet vaak, maar cruciale fouten hebben de games altijd wel geteisterd. Met als dieptepunt het laatst verschenen deel, The Cartel, dat naast de hoeveelheid bugs eigenlijk geen westerngame meer was. Met Call of Juarez: Gunslinger, de eerste downloadbare titel in de serie, gaan de makers bij Techland weer terug naar de roots. Terug naar het land van cowboys, indianen, goudzoekers, pelsjagers en ontdekkingsreizigers, met bekende westernsterren als Jesse James, Billy the Kid en Buffalo Bill.

  Call of Juarez: Gunslinger Preview

  Laten we vooral niet om de feiten heen draaien: Call of Juarez: The Cartel was om te huilen. De game die het wilde westen naar een moderne setting bracht, had zoveel potentie. Maar helaas was het veel te buggy om er echt van te kunnen genieten. Ubisoft wil een nieuwe kans en gaat terug naar de roots van de Call of Juarez serie met Call of Juarez: The Gunslinger.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.