Call of Juarez: Bound in Blood Artikelen

  Beste backwards compatible games voor Xbox One in 2018

  Assassin’s Creed Odyssey, Call of Duty Black Ops 4 en Battlefield 5 zijn alle drie toffe games die in 2018 uitkomen. Maar ook eerdere spellen uit deze game series zijn tof. Die games en vele andere staan in deze lijst met de beste backwards compatible games in 2018.

  De top 5 beste western games ooit gemaakt!

  The Hateful Eight draait al een tijdje in de bioscoop en de film wordt zeer goed ontvangen. Mensen die na het kijken van de film geen genoeg kunnen krijgen van de western sferen kunnen deze leegte altijd opvullen met een western game! Wij keken daarom naar wat de beste western games ooit gemaakt zijn!

  Gratis PS Plus games juli 2016 vanaf vandaag beschikbaar

  PlayStation gamers opgelet Je kan weer aan de slag met een collectie aan games, voor helemaal niks! De gratis PS Plus games juli 2016 zijn vanaf vandaag te downloaden en er zitten weer een aantal tijdverdrijvers tussen. Lees snel verder en hark die titels binnen!

  Waarom je Call of Juarez: Bound in Blood had moeten spelen

  In de vorige 'wat heb je gemist deze generatie' lag Enslaved: Odyssey to the West onder de loep, dankzij het meeslepende verhaal en de prachtige post-apocalyptische wereld. Deze keer gaan wij naar het Wilde Westen voor Call of Juarez: Bound in Blood. Een game die minder populariteit geniet door de andere grote western game Red Dead Redemption, en misschien ook door het slechte vervolg Call of Juarez: The Cartel.

  Call of Juarez: Bound in Blood Review

  Altijd al eens de cowboy willen uithangen? Call of Juarez: Bound in Blood, het vervolg op de wild west shooter titel uit 2007, stelt de speler in staat om in de huid te kruipen van de gebroeders McCall om zo iedereen die in je weg komt een kopje kleiner te maken.

  Call of Juarez: Bound in Blood Preview

  Slechts twee jaar en een redelijke verkoop later komt ontwikkelaar Techland met een vervolg, op de western Call of Juarez. Wij hebben de kans gekregen om deze game te bezichtigen, en de vraag is dan ook of deze game de cowboy in ieder van ons naar boven weet te brengen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.