Call of Duty: Warzone Nieuws

  Stemacteur Ghost Call of Duty Modern Warfare ontslagen

  De stemacteur van één van de meest geliefde personages in de Call of Duty Modern Warfare franchise is ontslagen. Acteur Jeff Leach, die de rol van Ghost inspreekt in de populaire game, heeft op het internet flink wat seksistische opmerkingen gemaakt.

  Activision wil Call of Duty team gaan verdriedubbelen

  De Call of Duty franchise is een goudmijn voor Activision en de uitgever wil dan ook flink investeren in de serie. Zoveel zelfs dat het plan is om het Call of Duty team te verdriedubbelen.

  Alle Call of Duty Warzone spelers krijgen speciale skin na bug

  Spelers konden in Call of Duty Warzone de laatste dagen een speciale skin verkrijgen. Door een bug werd dat alleen lastig gemaakt, waardoor Raven Software de skin nu geeft aan alle spelers.

  Warzone spelers willen de oude Gulag terug

  Call of Duty Warzone kreeg vorige week een gloednieuwe update die een groot deel van de map compleet op de schop heeft gegooid. Nu blijkt alleen dat de nieuwe Gulag niet in de smaak valt. Zo laten fans in grote getallen weten via sociale media.

  Aankondiging Call of Duty 2021 laat langer op zich wachten dan normaal

  Veel fans kijken uit naar de nieuwe Call of Duty die in 2021 uitkomt, maar we moeten geduld hebben voor de officiële aankondiging. Rob Kostich, de baas van de franchise, laat weten dat die later komt dan gebruikelijk.

  Originele Call of Duty Warzone map Verdansk keert niet terug

  Slecht nieuws voor fans van Call of Duty Warzone. Sinds gisteravond is Verdansk op z'n kop gezet met een vernieuwde variant van de map die terug naar 1984 is gesprongen. De originele Call of Duty Warzone map van Verdansk keert dan ook niet meer terug.

  Call of Duty Warzone bereikt enorme mijlpaal

  Call of Duty Warzone is in maart 2020 uitgekomen. Iets meer dan een jaar later heeft de Battle Royale game een enorme mijlpaal bereikt. Wat is deze grote mijlpaal?

  Call of Duty Warzone tovert spelers om in zombies

  De Call of Duty-franchise heeft al een lange relatie met zombies, maar nu zijn de ondoden op een onwaarschijnlijke plek opgedoken. Spelers in Call of Duty Warzone worden nu namelijk ineens omgetoverd in zombies in bepaalde gebieden.

  Dit is wanneer je Double XP in CoD Warzone en Black Ops Cold War krijgt!

  Er staat weer een Double XP in CoD Warzone en Black Ops Cold War te wachten voor spelers. Latere deze week komt er een weekend lang de mogelijkheid om dubbele XP te verdienen. Daar blijft het allen niet bij, want er komt ook een nieuwe modus aan.

  Hoe sterk is de nieuwe sniper in CoD Warzone en Black Ops Cold War?

  Wil je het leven van je tegenstanders zuur maken op lange afstand, dan hebben Treyarch en Raven Software nu een mooi cadeautje voor je. In CoD Warzone en Black Ops Cold War is nu namelijk een gloednieuwe, krachtige sniper klaar om opgepakt te worden.

  Call of Duty Warzone update nerft populair wapen en brengt handige veranderingen

  De balans bewaren in een grote online game kan een flinke uitdaging zijn. In de nieuwe Call of Duty Warzone update nerft ontwikkelaar Raven Software daarom nu een wel heel populair wapen.

  Call of Duty Warzone updates worden kleiner

  Het is misschien wel de grootste ergernis van Call of Duty Warzone-spelers: Gigantische updates. Als dit zo doorgaat is het straks misschien niet eens meer mogelijk om Warzone op een normale PS4 te spelen. Gelukkig steekt Activision daar een stokje voor met een nieuwe, maar ook kleinere update. Deze komt gepaard met gloednieuwe content waar iedereen van kan gaan genieten.

  Activison Blizzard Esports ontslaat 50 mensen

  De Esports afdeling van Activision Blizzard gaat door een herstructurering 50 medewerkers ontslaan. Volgens directeur Tony Petitti zijn de ontslagen een gevolg van de corona pandemie.

  Call of Duty Warzone hackers eindigen potjes vroegtijdig

  Al sinds de lancering van Call of Duty Warzone heeft de game veel te maken met hackers en cheaters. Ontwikkelaar Raven Software probeert ze zoveel mogelijk tegen te werken, maar het lijkt erop dat hackers nu wel een heel opmerkelijke methode hebben gevonden om het systeem te misbruiken.

  'Call of Duty Warzone seizoen 2 begint met zombies en vernietiging Verdansk'

  De zombies modus in de Call of Duty Black Ops reeks is één van de meest populaire modi in de franchise. De ondoden komen nu waarschijnlijk ook naar Call of Duty Warzone toe en zorgen voor een explosief begin van seizoen 2.

  Call of Duty Warzone en Cold War straks te groot voor 500GB PS4?

  Nieuwe updates voor Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone nemen steeds meer ruimte in beslag. Dit zou kunnen betekenen dat de 500GB PS4 straks niet genoeg geheugen meer heeft voor beide games.

  Braziliaanse Call of Duty e-sporter vermoordt andere speler

  Tijdens een potje Call of Duty kan het er soms heftig aan toe gaan. Al helemaal tijdens e-sports. In Brazilië is een ruzie tussen twee spelers wel heel ver gegaan. Een e-sporter vermoordde daar namelijk een andere speler.

  Call of Duty Warzone zombies bevestigd?

  Er gingen al een tijdje geruchten dat zombies zouden verschijnen in Call of Duty Warzone. Door een aantal uitgelekte uitdagingen lijken deze geruchten nu bevestigd.

  Keert de nieuwe Call of Duty terug naar de Tweede Wereldoorlog?

  De nieuwe Call of Duty keert dit najaar mogelijk terug naar de Tweede Wereldoorlog. Dit beweert een insider die al eerder correcte informatie lekte op Twitter.

  Call of Duty Warzone en Cold War gaan naar de jungle van Laos in Season 2

  Spelers van Call of Duty Warzone en Call of Duty Black Ops Cold War kunnen binnenkort een ander uitzicht verwachten. Voor Season 2 van beide games wordt er namelijk een uitstapje gemaakt naar de jungle van Laos.

  Activision pakt Call of Duty Warzone cheaters hard aan

  Activision heeft de zweep flink laten knallen wat betreft cheaters. Er zijn namelijk ruim 60.000 valsspelers verbannen uit Call of Duty Warzone.

  Call of Duty stim glitch is terug van weggeweest

  Het is misschien wel de grootste frustratie van Warzone-spelers en jammer genoeg is deze extreem irritante glitch weer terug. Hoe gaan we met de Warzone stim glitch om? En wordt dit snel weer verwijderd?

  Cal of Duty Warzone update nerft té sterke wapens zoals DMR14

  Sinds een tijdje bevat Call of Duty: Warzone een aantal wapens die gewoon té krachtig zijn. Met deze wapens in hand heb je de tegenstander zo dood op de grond liggen en tegelijkertijd in de gordijnen hangen van woede. Een nieuwe update van Raven Software nerft de wapens nu, zodat de strijd wat eerlijker wordt.

  Warzone houdt oude engine in Black Ops Cold War

  Op het ResetEra-forum laat een medewerker van Activision weten dat Warzone dezelfde engine zal behouden als Modern Warfare. De battle royale-modus zal in december worden geïntegreerd in Black Ops Cold War, maar dus wel met de oude Modern Warfare engine.

  Tijdelijk Halloween event in Call of Duty Warzone en Modern Warfare

  Horror in Call of Duty, gaan die twee onderwerpen samen? Start dan Call of Duty Warzone of Modern Warfare maar eens op, want het twee weken durende event The Haunting of Verdansk dompelt beide games onder in een Halloween-thema.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.