Call of Duty: Warzone

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Infinity Ward en uitgegeven door Activision Blizzard

  Call of Duty: Warzone Artikelen

  Call of Duty Warzone's Verdansk '84 brengt grote aanpassingen!

  Call of Duty: Warzone heeft een flinke mijlpaal gehaald, namelijk in een jaar tijd, 100 miljoen spelers. Dat is niet zomaar iets en naast de enorme mijlpaal, start het nieuwe seizoen op 23 april 2021. Het seizoen wordt groter, indrukwekkender en kleurrijker dan Warzone ooit is geweest in Verdansk. We krijgen een hele lading content waar we mee aan de slag mogen gaan. Seizoen 3 brengt erg veel met zich mee, bereid je dus alvast goed voor door op de hoogte te zijn van waar je het beste je loot kunt verzamelen!

  De beste gratis PS5 games - Genieten zonder kosten!

  De PlayStation 5 heeft al behoorlijk wat titels die je met alle voordelen van de console kunt spelen. De meeste games zijn nog maar net uit en koop je voor de volle mep. Sommige games kun je alleen gratis en voor niks spelen. Wij zochten de beste gratis PS5-games die je op dit moment kunt spelen!

  De impact van Warzone op Call of Duty

  Je zou het bijna niet geloven, maar het is alweer een jaar geleden dat Call of Duty Warzone ineens in de digitale schappen verdween. De battle royale-game van de bekendste shooterreeks op de planeet kwam een stuk later dan bekende gezichten als Fortnite en Apex Legends, maar staat inmiddels schouder aan schouder met de gevestigde orde. Tijd om de hoogte- en dieptepunten van Call of Duty Warzone te bekijken.

  Dit zijn de beste gratis Xbox Series X games

  Iedereen kent het wel. Je hebt een kast vol met games, maar geen van de spellen spreekt je aan. En om direct 60 euro uit te geven voor een nieuw spel, is wat overdreven. Met deze beste gratis Xbox Series X games bespaar jij je geld en versla je jouw verveling.

  De top 10 beste Xbox One games van 2020

  2020 is een rumoerig jaar geweest voor veel industrieën en ook ontwikkelaars hebben er veel last van gehad. Gelukkig hebben verschillende studio’s dit jaar weer een aantal pareltjes op de markt gebracht. Dit zijn de top 10 beste Xbox One games van 2020!

  Call of Duty: Warzone Nieuws

  Activision wil Call of Duty team gaan verdriedubbelen

  De Call of Duty franchise is een goudmijn voor Activision en de uitgever wil dan ook flink investeren in de serie. Zoveel zelfs dat het plan is om het Call of Duty team te verdriedubbelen.

  Alle Call of Duty Warzone spelers krijgen speciale skin na bug

  Spelers konden in Call of Duty Warzone de laatste dagen een speciale skin verkrijgen. Door een bug werd dat alleen lastig gemaakt, waardoor Raven Software de skin nu geeft aan alle spelers.

  Warzone spelers willen de oude Gulag terug

  Call of Duty Warzone kreeg vorige week een gloednieuwe update die een groot deel van de map compleet op de schop heeft gegooid. Nu blijkt alleen dat de nieuwe Gulag niet in de smaak valt. Zo laten fans in grote getallen weten via sociale media.

  Aankondiging Call of Duty 2021 laat langer op zich wachten dan normaal

  Veel fans kijken uit naar de nieuwe Call of Duty die in 2021 uitkomt, maar we moeten geduld hebben voor de officiële aankondiging. Rob Kostich, de baas van de franchise, laat weten dat die later komt dan gebruikelijk.

  Originele Call of Duty Warzone map Verdansk keert niet terug

  Slecht nieuws voor fans van Call of Duty Warzone. Sinds gisteravond is Verdansk op z'n kop gezet met een vernieuwde variant van de map die terug naar 1984 is gesprongen. De originele Call of Duty Warzone map van Verdansk keert dan ook niet meer terug.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.