Call of Duty: Warzone

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Infinity Ward en uitgegeven door Activision Blizzard

  Call of Duty: Warzone Artikelen

  Dit zijn de beste gratis Xbox Series X games

  Iedereen kent het wel. Je hebt een kast vol met games, maar geen van de spellen spreekt je aan. En om direct 60 euro uit te geven voor een nieuw spel, is wat overdreven. Met deze beste gratis Xbox Series X games bespaar jij je geld en versla je jouw verveling.

  De beste gratis PS5 games - Genieten zonder kosten!

  De PlayStation 5 heeft al behoorlijk wat titels die je met alle voordelen van de console kunt spelen. De meeste games zijn nog maar net uit en koop je voor de volle mep. Sommige games kun je alleen gratis en voor niks spelen. Wij zochten de beste gratis PS5-games die je op dit moment kunt spelen!

  De top 10 beste Xbox One games van 2020

  2020 is een rumoerig jaar geweest voor veel industrieën en ook ontwikkelaars hebben er veel last van gehad. Gelukkig hebben verschillende studio’s dit jaar weer een aantal pareltjes op de markt gebracht. Dit zijn de top 10 beste Xbox One games van 2020!

  De top 10 beste PC games van 2020

  2020 is een uitdagend jaar geweest voor veel ontwikkelaars, met veel medewerkers die vanuit huis aan het werk moesten. Toch hebben ze dit jaar een flink aantal pareltjes weten te maken, zoals goed te zien is in onze top 10 beste PC games van 2020!

  Call of Duty: Warzone Season 6 alle details uitgelicht

  Vanaf vandaag kunnen we weer naar hartelust knallen in Call of Duty: Warzone Season 6. De update voor Modern Warfare Season 6 brengt veel nieuws met zich mee. Hier lees je alle nieuwe toevoegingen op een rij.

  Call of Duty: Warzone Nieuws

  Call of Duty Warzone en Cold War straks te groot voor 500GB PS4?

  Nieuwe updates voor Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone nemen steeds meer ruimte in beslag. Dit zou kunnen betekenen dat de 500GB PS4 straks niet genoeg geheugen meer heeft voor beide games.

  Braziliaanse Call of Duty e-sporter vermoordt andere speler

  Tijdens een potje Call of Duty kan het er soms heftig aan toe gaan. Al helemaal tijdens e-sports. In Brazilië is een ruzie tussen twee spelers wel heel ver gegaan. Een e-sporter vermoordde daar namelijk een andere speler.

  Call of Duty Warzone zombies bevestigd?

  Er gingen al een tijdje geruchten dat zombies zouden verschijnen in Call of Duty Warzone. Door een aantal uitgelekte uitdagingen lijken deze geruchten nu bevestigd.

  Keert de nieuwe Call of Duty terug naar de Tweede Wereldoorlog?

  De nieuwe Call of Duty keert dit najaar mogelijk terug naar de Tweede Wereldoorlog. Dit beweert een insider die al eerder correcte informatie lekte op Twitter.

  Call of Duty Warzone en Cold War gaan naar de jungle van Laos in Season 2

  Spelers van Call of Duty Warzone en Call of Duty Black Ops Cold War kunnen binnenkort een ander uitzicht verwachten. Voor Season 2 van beide games wordt er namelijk een uitstapje gemaakt naar de jungle van Laos.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.