Call of Duty: Warzone

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Infinity Ward en uitgegeven door Activision Blizzard

  Call of Duty: Warzone Artikelen

  Top 5 beste games om te spelen met een 1000R-curve monitor

  In de wereld van PC gaming is een goede monitor van onwijs groot belang. Je bent uiteraard op zoek naar een scherm dat je compleet meesleept in de speelwereld (en als het een extra voordeel oplevert is dat alleen maar mooi meegenomen). De recente MSI MPG Artymis 343CQR is daar bijvoorbeeld een ideale optie voor. We zetten daarom alvast de vijf beste games voor je op een rij om te spelen als je een 1000R-curve monitor hebt.

  De grote verschillen in populariteit Battle Royale games uitgelegd

  Het nieuwste seizoen van Apex Legends is nu iets meer dan een week bezig. Het negende seizoen lijkt erg populair te zijn en haalt hoge spelersaantallen op verschillende platforms. Zo mag de Battle Royale game zichzelf al een tijdje een trotse eigenaar noemen van een plekje in de top 5 meest gespeelde spellen op Steam.

  Call of Duty Warzone's Verdansk '84 brengt grote aanpassingen!

  Call of Duty: Warzone heeft een flinke mijlpaal gehaald, namelijk in een jaar tijd, 100 miljoen spelers. Dat is niet zomaar iets en naast de enorme mijlpaal, start het nieuwe seizoen op 23 april 2021. Het seizoen wordt groter, indrukwekkender en kleurrijker dan Warzone ooit is geweest in Verdansk. We krijgen een hele lading content waar we mee aan de slag mogen gaan. Seizoen 3 brengt erg veel met zich mee, bereid je dus alvast goed voor door op de hoogte te zijn van waar je het beste je loot kunt verzamelen!

  De beste gratis PS5 games - Genieten zonder kosten!

  De PlayStation 5 heeft al behoorlijk wat titels die je met alle voordelen van de console kunt spelen. De meeste games zijn nog maar net uit en koop je voor de volle mep. Sommige games kun je alleen gratis en voor niks spelen. Wij zochten de beste gratis PS5-games die je op dit moment kunt spelen!

  De impact van Warzone op Call of Duty

  Je zou het bijna niet geloven, maar het is alweer een jaar geleden dat Call of Duty Warzone ineens in de digitale schappen verdween. De battle royale-game van de bekendste shooterreeks op de planeet kwam een stuk later dan bekende gezichten als Fortnite en Apex Legends, maar staat inmiddels schouder aan schouder met de gevestigde orde. Tijd om de hoogte- en dieptepunten van Call of Duty Warzone te bekijken.

  Call of Duty: Warzone Nieuws

  Call of Duty Warzone eerste backward compatible PS5 game met 120Hz

  Spelers van Call of Duty Warzone zijn vandaag verwelkomd door een aangename verrassing. Met de gloednieuwe update krijgt de backwards compatible game op de PS5 namelijk ondersteuning voor 120Hz.

  De Call of Duty Black Ops Cold War en Warzone seizoen 4 Roadmap is hier!

  17 juni is het eindelijk zover. Op deze datum start namelijk het vierde seizoen van zowel Cold War en Warzone. Nu heeft Activision de Call of Duty Black Ops Cold War en Warzone seizoen 4 Roadmap onthuld, waarin alle details beschreven staan van het vierde seizoen en wat er vanaf 17 juni aan zit te komen.

  Call of Duty Warzone Season 4 gameplay trailer getoond met extra content

  Tijdens Summer Game Fest is de nieuwe trailer van Season 4 van Call of Duty Season 4 getoond.

  ‘Nieuwe Call of Duty game wordt tijdens E3 2021 niet getoond’

  Wie met verlangende ogen keek naar E3 2021 voor een mogelijke onthulling van de nieuwe Call of Duty-game, moeten we teleurstellen. Deze game wordt naar verluidt namelijk niet in de E3-week getoond, maar waarschijnlijk tijdens een in-game evenement in Call of Duty: Warzone.

  Call of Duty Warzone en Cold War seizoen 4 wordt donderdag onthuld

  Tijdens het Summer Game Fest Kick Off Live-evenement staan er veel nieuwe onthullingen gepland. Zo ook van Call of Duty Warzone en Cold War seizoen 4, die tijdens dit evenement op donderdag 10 juni gepland staan getoond te worden.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.