Call of Duty: Modern Warfare: Reflex

  Uitgebracht voor Wii

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Activision Blizzard & Treyarch en uitgegeven door Infinity Ward & Treyarch

  8

  Call of Duty: Modern Warfare: Reflex Artikelen

  De 5 leukste Call of Duty game modes - Schieten met een lach en traan

  Gun Game en Prop Hunt zijn terug! Met deze Call of Duty game modes kun je oneindig veel plezier beleven, dus is het tijd voor ons om de geschiedenisboeken in te duiken. Want welke modi zijn, naast de standaard Team Deathmatch en Domination, nou de leukste?

  De beste Call of Duty voice actors - Blikken Hollywood acteurs!

  Zo nu en dan hoor je een bekende stem in een game voorbijkomen die je herkent uit een blockbuster. Toch is er één serie die voor elke game weer een blik bekende acteurs opentrekt. De beste Call of Duty voice actors vind je terug in deze lijst!

  De 10 beste Call of Duty wapens - MW1 tot BO3

  De Call of Duty serie heeft de afgelopen tientallen jaren een grote hoeveelheid aan wapens gehad. Maar welk schietgerei heeft de sterkste kracht, de handigste opties of vormt een icoon voor het shootergenre? Bekijk snel onze selectie van de 10 beste Call of Duty wapens.

  Call of Duty - 5 dingen die je nog niet wist

  Call of Duty is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot de grootste shooterfranchise en misschien wel de bekendste game ooit. Met de release van Advanced Warfare in het kielzog, presenteert XGN vijf opmerkelijke, boeiende en fascinerende feiten die je misschien nog niet wist over de serie van Activision.

  Call of Duty: Modern Warfare: Reflex Review

  De Wii heeft al verschillende ports gehad. Nu komt er weer één om de hoek kijken, maar dit is niet zomaar een spel, het gaat namelijk om een port van Call of Duty: Modern Warfare. Het spel is overgezet door Treyarch, de ontwikkelaar achter World at War. Heeft Treyarch een oorlogstrauma aan World at War overgehouden of weten het bedrijf zich goed staande te houden in de huidige oorlogsvoering?

  Call of Duty: Modern Warfare: Reflex Nieuws

  Call of Duty franchise verkoop op 175 miljoen exemplaren

  Sinds het eerste deel in 2003, staat de Call of Duty franchise verkoop op maar liefst 175 miljoen exemplaren. Dat duizelingwekkende aantal maakte uitgever Activision bekend, naar aanleiding van het Call of Duty Championship in Los Angeles vandaag.

  Call of Duty franchise harkt 10 miljard dollar binnen

  De Call of Duty-franchise heeft sinds het eerste deel in 2003 meer dan 10 miljard dollar (8 miljard euro) opgebracht. Dat zegt Bobby Kotick, CEO van uitgever Activision-Blizzard.

  Opkomst Call of Duty in CODumentary

  Nee, we nemen je niet in de maling met een woordgrap, Fizz Films komt echt in december met CODumentary, een documentaire over Call of Duty.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.