Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & shooter

  Gemaakt door Infinity Ward en uitgegeven door Activison

  8

  Call of Duty: Modern Warfare (2019) Artikelen

  Rust 1v1 tegen vThorben in Call of Duty Modern Warfare - XGN Battle #2

  XGN is terug met een gloednieuwe videoreeks: de XGN Battle. In deze vijfdelige reeks gaat Roland van XGN de strijd aan met de bekende YouTuber vThorben. Check hieronder snel de tweede aflevering van de serie.

  Guide: Alle details over de Call of Duty Battle Pass

  Een nieuw seizoen in Call of Duty Modern Warfare betekent ook weer een nieuwe Battle Pass. Dit seizoen krijgen we een nieuwe operator, skins, blauwdrukken en andere beloningen die te verdienen zijn op weg naar Tier 100. Maar wat is de Call of Duty Battle Pass eigenlijk? Wij leggen het uit!

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 15)

  Het is alweer de tweede week van april en Pasen staat voor de deur. De ideale aangelegenheid om eens lekker te bingewatchen of die ene game van je backlog te halen. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  De beste co-op games van 2019 - De tofste titels om nu samen te spelen

  Alleen gamen is leuk, maar soms wil je je hobby ook kunnen delen met iemand anders. Lekker samen knallen door een goede shooter of klauteren in een goede platformer. In deze special kijken we terug en bespreken we de beste co-op games van 2019!

  Deze online shooters zijn ook in 2020 hot

  Iedereen wil wel eens wat stoom afblazen. Een goede manier om dat voor elkaar te krijgen, is door wat vrienden op te trommelen en online flink wat lood af te knallen. Maar welke games zijn nou precies voor dat de moeite waard? Wij vertellen je welke online shooters in 2020 het vetst zijn om op te starten!

  Call of Duty: Modern Warfare (2019) Nieuws

  Call of Duty Modern Warfare onspeelbaar op PS5

  In de aanloop naar Call of Duty Modern Warfare 2 is het niet gek dat sommige spelers Modern Warfare (2019) weer eens opstarten. Veel mensen lopen er alleen tegenaan dat de game op PS5 onspeelbaar is. Dat heeft alles te maken met Call of Duty Warzone.

  'Call of Duty 2022 ontvangt deze populaire maps'

  Alhoewel nog niks is bevestigd over de nieuwste Call of Duty game, heeft leaker Tom Henderson wel al enige speculatie over wat we van de nieuwste COD kunnen verwachten. Zo zullen herkenbare maps terugkeren uit de eerdere Modern Warfare 2.

  Veel Call of Duty Modern Warfare 2 (2022) details gelekt

  Nadat we in 2009 Call of Duty Modern Warfare 2 kregen van Infinity Ward gaat de studio van Activision zo'n twaalf jaar later opnieuw aan de slag met de reeks. Dit keer wordt er alleen geen remake gemaakt van de geliefde 2009-titel. In plaats daarvan komt een vervolg op de succesvolle Modern Warfare reboot uit 2019 en de eerste details zijn nu alvast gelekt.

  Stemacteur Ghost Call of Duty Modern Warfare ontslagen

  De stemacteur van één van de meest geliefde personages in de Call of Duty Modern Warfare franchise is ontslagen. Acteur Jeff Leach, die de rol van Ghost inspreekt in de populaire game, heeft op het internet flink wat seksistische opmerkingen gemaakt.

  Update - Nieuwe Call of Duty Modern Warfare maps weggehaald

  Infinity Ward heeft stilletjes nieuwe Call of Duty Modern Warfare maps toegevoegd. Zo blijkt na de meest recente update van de game. Nadat deze eerder deze week live ging, zijn ineens drie nieuwe maps te vinden in de game.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.