Call of Duty: Infinite Warfare

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Infinity Ward en uitgegeven door Activision

  5.5

  Call of Duty: Infinite Warfare Artikelen

  10 Hollywood acteurs die gamepersonages hebben ingesproken

  De vertaalslag van games naar het witte doek is de afgelopen jaren niet heel succesvol gebleken. Een uitstapje van Hollywood naar de game-industrie valt iets beter in de smaak. In deze special benoemen we 10 Hollywood acteurs die een of meerdere gamepersonage(s) hebben ingesproken.

  De vijf beste Call of Duty singleplayer ervaringen - Oorlog is een hel

  In de laatste Call of Duty, Call of Duty: Black Ops 4, was voor het eerst in de geschiedenis van de serie geen singleplayer aanwezig. Daar komt nu weer verandering in. Activision bevestigt namelijk dat de singleplayer modus terugkeert in het nieuwste deel. Om dit te vieren, zetten wij de vijf beste Call of Duty singleplayer ervaringen op een rijtje.

  Top 10 beste PS4 sales voor mensen met een laag budget

  Een PS4 hebben is natuurlijk hartstikke leuk, maar elke keer een nieuw spel voor je PS4 kopen kan uiteindelijk heel duur uitpakken. Daarom hebben wij hier een handig lijstje voor je gemaakt met de beste PS4 sales, voor als je een leuk spel wilt, maar een beperkt budget hebt.

  Top 10 best verkochte Xbox One games - houden de exclusives de eer hoog?

  Hoe doen de Xbox One exclusives het in een lijst met de best verkochte Xbox One games? Kunnen spellen als Halo en Gears of War de eer van Xbox hooghouden of staat er een multiplatform game op één? Wij zochten het uit!

  Top 10 populairste eSports games van dit moment

  Met een paar vrienden thuis via LAN-verbinding spelletjes spelen, hier is het zaadje geplant voor wat vele jaren later een miljoenenindustrie zou worden. eSports is populair, vooral onder millennials, en vormt een belangrijke tak van de gamingwereld. Maar wat zijn nou de populairste eSports games van dit moment?

  Call of Duty: Infinite Warfare Nieuws

  Xbox Deals with Gold kortingen - met Call of Duty en Wolfenstein

  De Xbox Deals with Gold kortingen voor deze week zijn weer bekendgemaakt door Microsoft. Mocht je een Xbox Live Gold abonnement hebben, dan is er deze week gebruik te maken van de deals. Vooral een paar Call of Duty games hebben deze week mooie kortingen.

  Call of Duty Infinite Warfare Halloween event begonnen

  Het Call of Duty Infinite Warfare Halloween evenement is van start te gaan. Spelers kunnen veel bonussen en wapens verdienen. Het evenement is tot 30 oktober aan de gang.

  Call of Duty Infinite Warfare Retribution trailer uitgebracht

  Er is een nieuwe Call of Duty Infinite Warfare Retribution trailer uitgebracht door Activision. Het DLC-pakket Retribution komt 12 september uit voor de PlayStation 4. Later zal het uitkomen voor de andere platformen.

  Call of Duty Infinite Warfare Retribution DLC aangekondigd

  Met de beta van Call of Duty: World War 2 net achter de rug is het nog even ongeduldig afwachten totdat we de volledige game kunnen spelen. Voor Call of Duty fans die niet stil kunnen zitten is er goed nieuws. De nieuwe Call of Duty Infinite Warfare Retribution DLC komt namelijk volgende week uit voor PlayStation 4.

  Media Markt actie van de week, PS4 Pro met Call of Duty en GTA V

  Er is een nieuwe Media Markt actie verschenen. De actie is onderdeel van een wekelijkse aanbieding en verloopt op 16 juli. We hebben alle details op een rij gezet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.