Call of Duty Heroes Artikelen

  Wat is jullie favoriete Call of Duty game aller tijden? [poll]

  In 2003 kwam de allereerste Call of Duty uit voor de PC. Toen was nog niet duidelijk hoe enorm populair de Call of Duty serie zou gaan worden. Inmiddels zijn er 15 grote Call of Duty games uitgekomen. Maar wat is eigenlijk jullie favoriete Call of Duty game ooit?

  Wat vind jij de beste multiplayermap van Call of Duty? - XGN Doe Mee

  De release van Call of Duty: Black Ops III ligt inmiddels al drie weken achter ons, maar dat betekent niet dat we niks meer over Call of Duty gaan zeggen. Nu richten wij ons vizier op de multiplayermappen! Welkom bij een nieuwe XGN Doe Mee!

  Top 10 beste Call of Duty perks - Deze kent iedere fan

  Knallen, springen, rennen, granaten gooien en vijanden vernederen. In de online modus van de verschillende Call of Duty games kan het allemaal. Om jezelf in bepaalde opzichten net even sterker te maken, werden er vanaf Call of Duty 4 Modern Warfare zogenaamde perks toegevoegd. Bekijk hier de top 10 beste Call of Duty perks van de afgelopen jaren.

  Top 5 verboden games - Veel seks, geweld of bloed

  De Turkse autoriteiten willen mogelijk Minecraft verbieden. Vrij bizar nieuws natuurlijk, maar hiermee zou Minecraft niet het eerst spel zijn dat mogelijk wordt verboden. Lees in deze special de top 5 verboden games. Gelukkig niet in Nederland, maar elders in de wereld gaat het er soms heftig aan toe!

  Call of Duty - 5 dingen die je nog niet wist

  Call of Duty is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot de grootste shooterfranchise en misschien wel de bekendste game ooit. Met de release van Advanced Warfare in het kielzog, presenteert XGN vijf opmerkelijke, boeiende en fascinerende feiten die je misschien nog niet wist over de serie van Activision.

  Call of Duty Heroes Review - Unieke mobiele strategiegame

  Voor mobiele gamers die bekend zijn met games als Clash of Clans is ook Call of Duty Heroes zeker een titel om eens te checken. Naast de vele overeenkomsten met Clash of Clans heeft Call of Duty Heroes toch nog een unieke twist gekregen die het voor de fan een leuke ervaring maakt.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.