Call of Duty: Ghosts

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Infinity Ward en uitgegeven door Activision Blizzard

  8

  Call of Duty: Ghosts Artikelen

  Top 5 beste Call of Duty DLC multiplayer maps - Typisch CoD

  De Call of Duty franchise kent al enkele jaren de toevoeging van nieuwe multiplayer maps gedurende het Call of Duty seizoen. Zo verscheen onlangs het derde deel 'Descent' voor Black Ops 3. Een goed moment om eens terug te kijken wat de top 5 beste Call of Duty DLC multiplayer maps zijn.

  Top 8 beste Call of Duty settings volgens jullie

  Wij hebben jullie vorige week gevraagd wat voor Call of Duty setting jullie terug zouden willen zien. De stemmen zijn geteld en gevormd tot deze top 8 beste Call of Duty settings!

  Top 5 Call of Duty Maps die een remake verdienen

  Op 19 april komt de tweede DLC uit voor Call of Duty Black Ops 3. Eclipse zoals de DLC heet, bevat vier nieuwe maps, waaronder “Verge”, een remake van de map Banzai uit World at War. De perfecte aanleiding om een top 5 Call of Duty maps te maken met maps die volgens ons ook een terugkeer verdienen.

  Top 10 tofste Call of Duty easter eggs

  Easter eggs geven een game meer diepgang. Zo worden er parallellen en verwijzingen gemaakt naar andere games, films en gebeurtenissen. Call of Duty, de reeks die ook al meer dan 12 jaar bestaat, is rijk aan deze geheimen. Wij hebben de top 10 tofste Call of Duty easter eggs op een rijtje gezet.

  De 10 beste Call of Duty wapens - MW1 tot BO3

  De Call of Duty serie heeft de afgelopen tientallen jaren een grote hoeveelheid aan wapens gehad. Maar welk schietgerei heeft de sterkste kracht, de handigste opties of vormt een icoon voor het shootergenre? Bekijk snel onze selectie van de 10 beste Call of Duty wapens.

  Call of Duty: Ghosts Nieuws

  Xbox Deals with Gold kortingen - met Call of Duty en Wolfenstein

  De Xbox Deals with Gold kortingen voor deze week zijn weer bekendgemaakt door Microsoft. Mocht je een Xbox Live Gold abonnement hebben, dan is er deze week gebruik te maken van de deals. Vooral een paar Call of Duty games hebben deze week mooie kortingen.

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Xbox Live Deals with Gold van deze week - Call of Duty editie

  De Xbox Live Deals with Gold van deze week zijn bekend. De games zijn te vinden in de Xbox Games Store. De kortingen zijn geldig tot en met 27 april 2015.

  FIFA 15 beter verkocht dan CoD, Destiny en GTA bij Game Mania

  Daar zijn ze dan eindelijk, de Nederlandse verkoopcijfers van games in het afgelopen jaar! Game Mania heeft zijn jaarlijkse top 10 van best verkopende soft- en hardware gepubliceerd met FIFA 15 als absolute koning van de games.

  Call of Duty: Ghosts en Black Ops II geven Double XP tot Halloween

  Call of Duty: Ghosts en Call of Duty: Black Ops II geven spelers tot 31 oktober om 18.00 uur dubbele XP in de multiplayer. Dat hebben ontwikkelaars Treyarch en Infinity Ward via Twitter aangekondigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.