Call of Duty: Black Ops III Nieuws

  PlayStation Plus games juli 2018 bekendgemaakt

  PlayStation Plus gebruikers opgelet! De PlayStation Plus games juli 2018 zijn onthuld. Deze maand staat Absolver voor je klaar en ook kun je genieten van Heavy Rain. Dat is niet het enige.

  Black Ops 4 pre-order komt met 'nieuwe mappen' naar Black Ops 3

  Tijdens de Sony E3 persconferentie is er een pakket aan remastered mappen aangekondigd waarmee Call of Duty Black Ops 3 spelers aan de slag kunnen. De voorwaarde om hiermee aan de slag te gaan is een Black Ops 4 pre-order plaatsen.

  Call of Duty Black Ops III Zombies maps nu los verkrijgbaar

  Het is alweer drie geleden nadat een van de Call of Duty-ontwikkelaars Treyarch, het derde deel in de Black Ops-serie uitbracht. In Black Ops III had je net zoals voorgaande delen de welbekende zombie-modus. Uitgever Activision bracht verschillende Call of Duty Black Ops III Zombies maps als DLC uit. Nu kan je DLC zombie-maps ook los kopen.

  Call of Duty Black Ops 3 update voegt nieuwe map en modus toe

  Er komt een nieuwe Call of Duty Black Ops 3 update aan. Met de update komen er een nieuwe map en modus naar het spel.

  Black Ops 3 Summer Event zorgt voor nieuwe wapens en camouflage

  Het Black Ops 3 Summer Event levert de gamer onder andere nieuwe wapens op. Ook kun je rekenen op een nieuwe camouflage-outfit. Het Summer Event duurt tot 1 augustus en is vannacht begonnen.

  Black Ops 3 Zombies Chronicles is nu verkrijgbaar

  Vanaf vandaag is de Black Ops 3 Zombies Chronicles DLC verkrijgbaar. Met zombie maps uit drie Call of Duty spellen: World at War, Black Ops en Black Ops 2. Om deze DLC te spelen is Black Ops 3 vereist. De uitbreiding is verkrijgbaar voor €29,99, als eerst voor PlayStation 4.

  Nieuwe Call of Duty Black Ops 3 Zombies Chronicles trailer onthuld

  Er is een nieuwe Call of Duty Black Ops 3 Zombies Chronicles trailer verschenen. In de trailer zijn alle acht maps te zien die bij de DLC zullen zitten.

  Call of Duty Black Ops 3 Zombies Chronicles trailer getoond

  De nieuwe Call of Duty Black Ops 3 Zombies Chronicles trailer is getoond. Verder zijn meer details over de uitbreiding bekend geworden.

  Black Ops 3 Zombies Chronicles officieel aangekondigd

  Black Ops 3 Zombies Chronicles is vandaag officieel aangekondigd. Ontwikkelaar Treyarch bracht het nieuws naar buiten dat acht vernieuwde zombiemaps terugkeren naar Black Ops 3. De release op de PlayStation 4 is op 16 mei, de Xbox One en PC volgen later.

  'Content Black Ops 3 Zombies Chronicles gelekt'

  Black Ops 3 Zombies Chronicles geruchten gaan al langer door het gamelandschap heen en vandaag is daar weer nieuwe informatie over de DLC naar buiten gelekt. De content van de add-on zou namelijk bekend zijn geworden. De DLC is nog niet officieel aangekondigd.

  Call of Duty Black Ops 3 Zombie Chronicles bevestigd door ESRB

  Geruchten rondom Call of Duty Black Ops 3 Zombie Chronicles gaan al een tijdje de ronde, maar een bevestiging was er nog niet. ESRB, de Amerikaanse versie van PEGI, heeft de DLC nu bevestigd.

  Call of Duty Black Ops 3 zombie-dlc omschrijving gelekt

  Er komt mogelijk een Call of Duty Black Ops 3 zombie-dlc. Een Mexicaanse en een Poolse winkel zetten de omschrijvingen op hun website. Dit werden opgemerkt op Reddit.

  Call of Duty aanbieding in de Humble Store weekend sale

  Liefhebbers van Call of Duty opgelet: in de Humble Store weekend sale zijn meerdere Call of Duty games en DLC-pakketten tegen een verlaagde prijs verkrijgbaar. Deze Call of Duty aanbieding geldt voor zowel nieuwe als oude games in de shooter franchise, van Infinite Warfare tot Call of Duty 2.

  Black Ops 3 content gaat waarschijnlijk door in 2017

  De kans is erg groot dat er nieuws uit blijft komen voor de Call Of Duty game uit 2015. Treyarch heeft gesuggereerd dat er Black Ops 3 content blijft komen in 2017.

  Call of Duty Black Ops 3 Salvation DLC nu verkrijgbaar

  De vierde en laatste DLC voor Call of Duty Black Ops 3 genaamd Salvation is vanaf nu verkrijgbaar voor Xbox One en PC. De Call of Duty Black Ops 3 Salvation DLC bevat vier nieuwe maps en een vervolg op de Zombies verhaallijn.

  Steam weekend deal maakt Call of Duty Black Ops 3 gratis

  Dit weekend is Call of Duty: Black Ops 3 gratis te spelen dankzij een Steam weekend deal. Wie ervoor kiest om de Call of Duty game te komen krijgt 50% korting op de originele prijs.

  Black Ops 3 Salvation DLC trailer verschenen

  Er is een multiplayer trailer verschenen van de nieuwe Black Ops 3 Salvation DLC. De Black Ops 3 Salvation DLC verschijnt morgen.

  Nieuwe Call of Duty Black Ops 3 DLC verschijnt morgen voor PS4

  Salvation, het nieuwste Call of Duty Black Ops 3 DLC pakket is vanaf morgen beschikbaar voor de PlayStation 4. Het pakket bestaat uit vier nieuwe multiplayer maps en de conclusie van de Origins Zombies saga. Bekijk de trailer van de multiplayer maps hierboven.

  Call of Duty uitverkoop bij Steam, alle games zijn afgeprijsd

  Om het jaarlijks terugkerende Call of Duty XP event te vieren houdt Activision dit weekend een Call of Duty uitverkoop op Steam. Alle eerder verschenen Call of Duty titels zijn op Steam in de uitverkoop.

  Nieuwe Call of Duty Black Ops 3 DLC Salvation aangekondigd

  Call of Duty Infinite Warfare komt op 4 november uit, maar tot die tijd moeten CoD liefhebbers nog wel wat te doen hebben. Daarom is de vierde, laatste en nieuwe Call of Duty Black Ops 3 DLC Salvation aangekondigd. De DLC heet Salvation en bevat uiteraard nieuwe multiplayer maps en een zombie map.

  Call of Duty Black Ops 3 DLC niet meer los verkrijgbaar

  PC gamers hebben bij het kiezen voor Call of Duty Black Ops 3 DLC nog maar twee keuzes over. Alles of niks. Het is namelijk niet meer mogelijk de Call of Duty Black Ops 3 DLC los te kopen.

  Call of Duty Black Ops 3 Descent DLC uit op alle platformen

  In navolging van de PlayStation 4 vorige maand is het nu de beurt aan de Xbox One en PC. Vanaf gisteren is de Call of Duty Black Ops 3 Descent DLC ook op deze platformen beschikbaar.

  Call of Duty Black Ops 3 Double XP event dit weekend

  Dit weekend is Call of Duty Black Ops 3 gratis te spelen op PC. Na dit weekend is de game in de aanbieding met 50 procent en de Deluxe Edition met 25 procent. Deze actie duurt tot 8 augustus. Daarnast zal er dus ook nog een Call of Duty Black Ops 3 Double XP event zijn dit weekend.

  Black Ops 3 Black Market update met nieuwe wapens en dubbel XP

  Er is een Call of Duty Black Ops 3 Black Market update live gegaan. Deze update is de grootste Black Market update voor de game en brengt onder andere nieuwe wapens. Ook is er een nieuwe game mode toegevoegd, Fracture, die je dit weekend met dubbel XP speelt.

  Call of Duty Championship 2016 deelnemers zijn bekend

  De Stage 2 Finales van Call of Duty Black Ops 3 zijn afgelopen weekend afgerond. Daarmee werden de laatste Call of Duty Championship 2016 deelnemers bekend. Dit is het grote eindtoernooi dat begin september tijdens Call of Duty XP wordt gehouden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.