Call of Duty: Black Ops III Artikelen

  Live action trailers waar wij keer op keer van kunnen genieten

  De trend om van een game een live action trailer te maken wordt steeds groter. Het grote aanbod aan deze trailers werd reeds aangevuld met een live action van Anthem, de nieuwe game van Bioware. De door Neill Blomkamp geregisseerde trailer is een visueel hoogstandje. Van welke andere games kun je genieten in live action? Bekijk hier onze top 10!

  Top 10 best verkochte Xbox One games - houden de exclusives de eer hoog?

  Hoe doen de Xbox One exclusives het in een lijst met de best verkochte Xbox One games? Kunnen spellen als Halo en Gears of War de eer van Xbox hooghouden of staat er een multiplatform game op één? Wij zochten het uit!

  De 5 leukste Call of Duty game modes - Schieten met een lach en traan

  Gun Game en Prop Hunt zijn terug! Met deze Call of Duty game modes kun je oneindig veel plezier beleven, dus is het tijd voor ons om de geschiedenisboeken in te duiken. Want welke modi zijn, naast de standaard Team Deathmatch en Domination, nou de leukste?

  De 5 beste Call of Duty DLC ooit - Het geld meer dan waard

  Met elke nieuwe Call of Duty komt er ook weer een hele boel DLC uit. Zoals 30 januari, dan komt het eerste uitbreidingspakket uit voor Call of Duty WW2, genaamd Resistance. Tijd voor ons dus om de balans op te maken van de afgelopen jaren en eens te bekijken wat de beste Call of Duty DLC ooit is!

  De 10 beste Call of Duty Zombies maps - Rennen voor je leven!

  De eerste Call of Duty WW2 DLC met een nieuwe zombie map is live! Tijd voor ons om alle oude Call of Duty's uit de kast te halen en de vier jaar verzamelde laag stof af te kloppen en ze in onze oude consoles te stoppen. Maar, welke zijn nou de beste Call of Duty Zombies maps?

  Call of Duty Zombies Chronicles Review - Te weinig content

  Zombies is een integraal deel van de Call of Duty-franchise geworden. Een deel van de originele zombies maps komen nu naar de huidige generatie consoles. Of dat wat is, lees je in deze Call of Duty Zombies Chronicles review.

  Dit zijn de beste Call of Duty zombiemappen volgens jullie!

  Onlangs vroegen we jullie om te stemmen op de beste Call of Duty zombiemappen uit de franchise. Jullie hebben massaal gestemd en de uitslag is nu bekend. Check hier jullie favoriete zombiemappen.

  Wat is jouw favoriete Call Of Duty Zombie map? [poll]

  Call Of Duty Infinite Warfare heeft gloednieuwe DLC met daarin een nieuwe zombie map, genaamd Rave In The Redwoods. Deze nieuwe map brengt het totaal aantal zombie levels in Call of Duty naar dertig stuks. Wij vragen ons nu af: Wat is jouw favoriete Call Of Duty Zombie map?

  Top 5 zombie survival games - Vechten tegen de ondoden!

  Killing Floor 2 is sinds kort verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en PC. Dat is een mooi moment om te kijken naar alle pareltjes binnen het survival-genre. In deze top 5 zombie survival games bespreken we de tofste games waarin je het opneemt tegen de ondoden.

  Call of Duty Black Ops 3 vs Infinite Warfare - Wat is er nieuw?

  Zoals elk jaar brengt Activision Blizzard een nieuwe Call of Duty game uit. Wij testten we beide spellen uit om te kijken wat er is veranderd in Infinite Warfare ten opzichte van Black Ops 3. Ben je benieuwd naar de verschillen? Lees het in de Call of Duty Black Ops 3 vs Infinite Warfare special!

  Top 5 beste Call of Duty DLC multiplayer maps - Typisch CoD

  De Call of Duty franchise kent al enkele jaren de toevoeging van nieuwe multiplayer maps gedurende het Call of Duty seizoen. Zo verscheen onlangs het derde deel 'Descent' voor Black Ops 3. Een goed moment om eens terug te kijken wat de top 5 beste Call of Duty DLC multiplayer maps zijn.

  Call of Duty Black Ops 3 Descent DLC Review - Slechts één leuke map

  De derde DLC voor Call of Duty Black Ops 3 is uit voor PlayStation 4. Vier splinternieuwe multiplayer maps en een zombie map, Gorod Krovi, met nooit eerder geziene vijanden zijn uit. Wij speelden alles en wat we ervan vinden, lees je in deze Call of Duty Black Ops 3 Descent DLC Review.

  Black Ops 3 Descent DLC maps - Interview met Miles Leslie

  De derde DLC komt bijna uit voor Call of Duty Black Ops 3. Speciaal voor deze gelegenheid kregen wij de kans om kort met Miles Leslie, multiplayer producer bij Treyarch, te spreken over de komende multiplayer maps. Wat hij vertelde over de Call of Duty Black Ops 3 Descent DLC maps lees je hier.

  Top 8 beste Call of Duty settings volgens jullie

  Wij hebben jullie vorige week gevraagd wat voor Call of Duty setting jullie terug zouden willen zien. De stemmen zijn geteld en gevormd tot deze top 8 beste Call of Duty settings!

  Call of Duty Black Ops 3 Eclipse DLC Review - Knallers van maps

  Afgelopen dinsdagavond kwam de tweede DLC uit voor Black Ops 3 op de PlayStation 4. Wij gingen de laatste dagen, ondere andere tijdens het launch event, met alle nieuwe maps, inclusief zombies aan de slag. Onze bevindingen lees je in deze Call of Duty Black Ops 3 Eclipse DLC review.

  Call of Duty Black Ops 3 Eclipse Event - Een sfeerverslag

  De tweede DLC voor Call of Duty Black Ops 3 is op 19 april verschenen. Eclipse, zoals de nieuwe DLC heet, bevat vier nieuwe multiplayer maps en één map voor de zombie gamemode. Om deze gebeurtenis te vieren, organiseerde Activision een Call of Duty Black Ops 3 Eclipse event, en wij waren er bij.

  Top 5 Call of Duty Maps die een remake verdienen

  Op 19 april komt de tweede DLC uit voor Call of Duty Black Ops 3. Eclipse zoals de DLC heet, bevat vier nieuwe maps, waaronder “Verge”, een remake van de map Banzai uit World at War. De perfecte aanleiding om een top 5 Call of Duty maps te maken met maps die volgens ons ook een terugkeer verdienen.

  6 Vette Call of Duty multiplayer modes van alle tijden

  Call of Duty is een ongelofelijk populaire gamereeks en dat is niet voor niks. Wanneer je de campaign gespeeld hebt, kun je ongelimiteerd losgaan met een van de Call of Duty multiplayer modes!

  Top 7 Black Ops 3 specialists - Welke specialist is populair?

  Een nieuwe week, een nieuwe poll. Deze week konden jullie stemmen op jullie favoriete specialist uit de futuristische shooter Call of Duty Black Ops 3. In deze top 7 laten we je zien met welke Black Ops 3 specialist de XGN-community het meest rondstoeit!

  Wie is de beste Black Ops 3 specialist? [poll]

  Miljoenen spelers nemen het met Call of Duty: Black Ops 3 online tegen elkaar op om te kijken wie de schietijzers het beste beheerst. De releasedata van de aankomende DLC is uitgelekt, en daarom aan jullie de vraag wie de beste Black Ops 3 specialist is om rekening mee te houden!

  De top 5 beste Call of Duty Black Ops 3 specialists

  Call of Duty Black Ops 3 is alweer een paar maanden uit. De eerste DLC is verschenen en nieuwe DLC titels zijn gelekt. Iedereen heeft tijd gehad om de 9 Call of Duty Black Ops III specialists, met unieke wapens en abilties te leren kennen. Wat de 5 beste zijn, lees je hier.

  Top 10 tofste Call of Duty easter eggs

  Easter eggs geven een game meer diepgang. Zo worden er parallellen en verwijzingen gemaakt naar andere games, films en gebeurtenissen. Call of Duty, de reeks die ook al meer dan 12 jaar bestaat, is rijk aan deze geheimen. Wij hebben de top 10 tofste Call of Duty easter eggs op een rijtje gezet.

  De 10 beste Call of Duty wapens - MW1 tot BO3

  De Call of Duty serie heeft de afgelopen tientallen jaren een grote hoeveelheid aan wapens gehad. Maar welk schietgerei heeft de sterkste kracht, de handigste opties of vormt een icoon voor het shootergenre? Bekijk snel onze selectie van de 10 beste Call of Duty wapens.

  10 Stereotype Call of Duty spelers - De gamers op een rijtje

  Tijdens het spelen van de Call of Duty multiplayer ben je meestal afhankelijk van jouw team. Dat je jouw teammaten niet voor het uitkiezen hebt, kan nogal voor wat problemen problemen zorgen. Maar wat zijn nou de bekendste 10 stereotype Call of Duty spelers?

  Call of Duty Black Ops 3 Awakening DLC Review - Solide start!

  Met de Awakening uitbreiding voor Black Ops 3 is het DLC-seizoen officieel geopend. Met vier nieuwe multiplayermappen, en een nieuwe zombie-arena, kun je jouw shooterhart weer naar boven halen. Of de uitbreiding het waard is, lees je in de Awakening DLC review!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.